Anasayfa Haber Battlefield 6 Fragmanı Tamamen Sızdırıldı

Battlefield 6 Fragmanı Tamamen Sızdırıldı

Battlefield 6 fragmanı

Haziran ayında yayınlanacak olan Battlefield 6 fragmanı tamamıyla sızdırıldı.

Battlefield 6 fragmanı için geri sayım devam ediyor. Hatırlarsanız, önümüzdeki Haziran ayında yayınlanacak olan fragman birçok kez sızıntı haberleriyle gündeme gelmişti. Yapılan bu sızıntılarla beraber oyunun fragmanın büyük bir kısmı gözler önüne serilmişti. Yeni Battlefield oyunu için heyecanlı bekleyiş devam ederken, bugün de oyunun fragmanının tamamı internete sızdı.

İlk önce sızdırılan bu görüntülerin az da olsa sahte olabilme ihtimalinin olduğunu belirtelim. Ancak, hemen aşağıda yer alan tanıtım videosunu inceleyecek olursak, fragmandaki görüntülerin daha önceden sektörün güvenilir kaynaklarından biri olan Tom Henderson’ın paylaşmış olduğu görüntülerle uyuştuğuna şahit olmaktayız.

Oyunun sızdırılan fragmanında da bizleri daha önceki sızıntılarda olduğu gibi siyah bir şerit karşılıyor. Bu yüzden fragmandaki görüntüleri net bir şekilde göremiyoruz. Ancak, düşük çözünürlüklü bu görüntülerde arka planda 2WEI’nin Run Baby Run şarkısının çaldığını duyuyoruz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda yapılan sızıntıyla birlikte Battlefield VI fragmanının müziğinin 2WEI tarafından hazırlandığı ve bu parçanın da Run Baby Run olacağı iddia edilmişti.

Bunun dışında fragmanla beraber oyunun tekrardan fütüristik bir temaya ev sahipliği yapacağını görmekteyiz. Hatırlayacağınız üzere daha önceden yapılan sızıntılarda oyunun günümüzden 10 yıl kadar sonrasında yani 2030’lu yıllarda geçeceği ileri sürülmüştü. Sızdırılan bu tanıtım videosunda da net olarak görünmese de bazı fütüristik ögeler karşımıza çıkıyor. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri sızdırılan fragmanla ile baş başa bırakalım.

Battlefield 6 Ne Zaman Çıkacak?

Haziran 2021‘de duyurulacak olan Battlefield 6 çıkış tarihi hakkında henüz elimizde somut bir bilgi bulunmuyor. Ancak, güvenilir kaynakların aktarmış olduğu bilgilere göre yeni Battlefield oyununun bu yılın sonuna doğru PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirmesi bekleniyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version