Anasayfa Haber Evernote, Görevler Özelliğini Duyurdu

Evernote, Görevler Özelliğini Duyurdu

Evernote Görevler

Evernote, Görevler özelliği ile daha organize olmak isteyenlerin imdadına yetişiyor.

Evernote, Görevler adlı yeni özelliğiyle kişisel projelerinizi yönetmenizi kolaylaştırıyor. Araç, notlarınıza son tarihler ve hatırlatıcılar ekleyebilmeniz sayesinde yapılacaklar listenizden ayrılmayı başarıyor. Ek olarak, tek bir göreve en fazla 5 ayrı görev ekleyebiliyor ve uygulama dışında uyarılar almak istiyorsanız bildirimleri de açabiliyorsunuz. Hatta daha da organize olmak isteyenlerin bireysel görevleri işaretlemesi de mümkün.

Gezinme kenar çubuğundan erişebileceğiniz yeni bir arayüz, görevlerinizi not başlığına, bitiş tarihine ve bayrak durumuna göre sıralamanıza olanak tanıyor. Ayrıca, bunları doğrudan bu görünümden ekleme, düzenleme, işaretleme, belirli tarih aralıkları ve benzerlerini kullanarak filtreleme şansına da sahipsiniz. Burada yaptığınız herhangi bir değişikliğin anında uygulamaya yansıtılacağını ve doğrudan ona gitmek için bir notun başlığına dokunabileceğinizi de belirtelim.

Evernote bu yılın sonlarında Görevler özelliğini resmi olarak eklemeden önce, herkesin uygulamasının en son sürümlerini indirerek özelliğini beta olarak test etmesine izin veriyor. Bu güncellemenin de önümüzdeki haftalarda sunulacağı ifade ediliyor. Deneme süresi sona erdiğinde ise görevler içindeki belirli özellikler yalnızca ödeme yapan müşterilere sunulacak.

Microsoft To Do’yu da bir Evernote alternatifi olarak değerlendirebileceğiniz hatırlatalım.