Anasayfa Mobil Beats Studio Buds Duyuruldu

Beats Studio Buds Duyuruldu

Beats Studio Buds

Beats Studio Buds, aktif gürültü önleme özeliği ve fiyatı ile öne çıkıyor.

Apple, Beats Studio Buds adlı gürültü önleme özellikli gerçek kablosuz kulak içi kulaklık modelini tanıttı. Ürün rekabetçi fiyat etiketi ve sunduğu özellikler ile dikkat çekmeyi başarıyor.

Ürün aktif gürültü önleme, şeffaf mod, USB Type-C şarj özelliklerine sahip. Ayrıca Hey Siri desteği sunulurken hem iOS hem de Android için hızlı eşleşme sağlanıyor. Beats, aktif gürültü önleme ve şeffaf mod etkinken 5 saatlik ve her ikisi de etkinleştirilmeden 8 saatlik bir pil vaat ediyor. Şarj kutusu sayesindeyse günümüzde bir standart haline gelen 24 saatlik birleşik oynatma elde edilebiliyor. Pil seviyesi düşükken 5 dakikalık Fast Fuel şarj ile 1 saate kadar çalma süresi sağlanabildiğini de belirtelim.

Beats Studio Buds, AirPods Pro ile benzer bir tasarım sunuyor. Bu tasarım seçimi, bu kulaklıkları kompakt ve hafif hale getiriyor. Ayrıca, kutudaki diğer gerekli aksesuarlarla birlikte üç farklı boyutta yumuşak kulaklık ucuna sahip oluyorsunuz. Bu kulaklık uçları, IPX4 derecesinde suya ve tere karşı dayanıklı. Ek olarak, hüzmeleme özelliğine sahip çift mikrofon yüksek kaliteli arama performansı ve sesli asistanlarla etkileşim sunuyor.

Siyah, beyaz ve kırmızı renk seçeneklerine sahip olan Studio Buds, bu yaz içerisinde 1.499 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacak.