Anasayfa Haber Amazfit GTR 2e ve GTS 2e, Alexa Desteğine Kavuşuyor

Amazfit GTR 2e ve GTS 2e, Alexa Desteğine Kavuşuyor

Amazfit GTR 2e ve GTS 2e Alexa desteği

Amazfit GTR 2e ve GTS 2e akıllı saatler yayınlanan 1.0.2.31 güncellemesiyle Alexa desteğine kavuştu.

Geçtiğimiz yıl tanıtlan Amazfit GTR 2e ve GTS 2e akıllı saatleri için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yayınlanan bu güncelleme de GTR 2e ve GTS 2e akıllı saatlerinin bazı özelliklerini sesli komutlarla ve internet erişimi olmadan kontrol etmemize olanak sağlayacak olan sanal asistan Alexa‘yı beraberinde getirdi.

Amazon’un geliştirmiş olduğu bu sanal asistan sayesinde de Amazfit GTR 2e ve GTS 2e kullanıcıları, sesli komutlarıyla müzik çalma, hava durumunu öğrenme, trafik ve spor güncellemelerini takip etme, alarm kurma gibi eylemleri gerçekleştirebilecekler. Ancak, bu özelliğin Hindistan’daki kullanıcılarla sınırlı olduğunu da belirtmekte yarar var. Peki, bu güncelleme nasıl yükleniyor? Gelin hızlıca anlatalım.

Amazfit GTR 2e ve GTS 2e Alexa desteği

Çevrimdışı sanal asistan desteğine ev sahipliği yapan 1.0.2.31 numaralı yazılım güncellemesi resmi Zepp uygulaması aracılığıyla akıllı saatlere kurulabiliyor. Bunun için de tek yapmanız gereken güncellemeyi indirdikten sonra Zepp uygulaması üzerinden Profil>Hesap ekleme menüsüne gitmek.

Daha sonrasında da karşınıza çıkan ekrandan Amazon Alexa’ya tıklayın. Ardından Amazon hesabınızla oturum açın. Oturum açtıktan sonra Alexa’yı akıllı saatinizde kullanabilir hale getirmek için ekrandaki talimatları takip edin. Tüm bu aşamaların ardından GTR 2e ve GTS 2e akıllı saatinizde artık sanal asistan Alexa’yı kullanabilirsiniz.