Anasayfa Haber Galaxy Z Fold 3, Fold 2 Modeline Göre Daha İnce Bir Tasarıma...

Galaxy Z Fold 3, Fold 2 Modeline Göre Daha İnce Bir Tasarıma Sahip Olacak

Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Fold 2’den daha ince olacak şekilde tasarlanmış olabilir.

Samsung, katlanabilir cihazları daha ince ve daha hafif yapma isteğini geçmişte belirtmişti. SamMobile’ın haberine göre şirket, bu isteğini Galaxy Z Fold 3 ile başarmış gibi görünüyor. Gürey Koreli firmanın yaklaşmakta olan katlanabilir akıllı telefonu, Çin’in TENAA sertifikasyon sürecinden geçerek bazı önemli özelliklerini ortaya çıkardı.

Çin varyantının listesine göre, Galaxy Z Fold 3 açık konumda 158.2×128.1×6.4 mm boyutlarında olacak. Bu da akıllı telefonun selefi Galaxy Z Fold 2’den biraz daha ince olduğu anlamına geliyor. Zira Galaxy Z Fold 2, 6.9 mm kalınlığa sahipti. Ayrıca, yeni katlanabilir telefonun sızan görüntülerinde de akıllı telefon katlandığında iki taraf arasında daha az hava boşluğu kalıyor gibi görünüyor. Daha düşük bir hava boşluğu, daha ince bir gövde anlamına gelmekte.

Samsung Galaxy Z Fold 3

TENAA listesi ayrıca akıllı telefonun 6.2 inçlik bir kapak ekranına, Android 11 işletim sistemine ve 4.500 mAh batarya kapasitesine sahip olduğunu ortaya koyuyor. Galaxy Z Fold 3 GPS, çift SIM, 5G NR (SA/NSA), LTE ve Bluetooth özelliklerine de sahip olacak. Geçmişte ortaya çıkan bilgilere göre telefon, 16MP ekran altı selfie kamerası ve S Pen desteğine sahip 7.55 inçlik katlanabilir Super AMOLED ekranı barındırıyor. Ayrıca telefonda yana monte edilmiş bir parmak izi sensörü, stereo hoparlörler ve bir USB Type-C bağlantı noktası da bulunmakta.

Son olarak Qualcomm’un Snapdragon 888 işlemcisini barındıran Galaxy Z Fold 3’ün 11 Ağustos’ta yapılması planlanan Galaxy Unpacked etkinliğinde duyurulmasının beklendiğini belirtelim.