Anasayfa Haber The Witcher 3: Wild Hunt Yeni Nesil Güncellemesi Yıl Sonunda Gelecek

The Witcher 3: Wild Hunt Yeni Nesil Güncellemesi Yıl Sonunda Gelecek

The Witcher 3: Wild Hunt Yeni Nesil

PS5 ve Xbox Series X|S için The Witcher 3: Wild Hunt yeni nesil güncellemesi geliyor.

CD Projekt RED (CDPR) ve Netflix tarafından gerçekleştirilen WitcherCon etkinliğinde The Witcher 3: Wild Hunt için bu yılın sonlarında ücretsiz bir yeni nesil güncellemesi sunulacağı duyuruldu. Bununla da kalmayan CDPR, Netflix’in Andrzej Sapkowski kitaplarını temel alan dizisinden ilham alan ücretsiz bir DLC de sunacaklarını açıkladı. Öte yandan, şu an için bu indirilebilir içeriğin neye benzeyeceği hakkında detay verilmiyor.

CDPR, yeni konsollar için The Witcher 3: Wild Hunt sürümlerini geliştirdiğini ilk duyurduğunda, bu sürümlerin ışın izleme ve daha hızlı yükleme süreleri gibi özellikler içereceğini söylemişti. Şirket ayrıca yakında daha fazla bilgi paylaşma sözü verdi. 2020 yılında stüdyo PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında oyuna zaten sahip olanların yeni sürümü ücretsiz alacağını söyledi. Bu arada, CDPR’nin Cyberpunk 2077 için bu yıl içinde yeni nesil bir güncelleme yayınlamayı planladığını da hatırlatalım.

The Wild Hunt’ı tekrar oynamak için bir bahanenin dışında, hayranlar ayrıca Geralt’ın akıl hocası Vesemir merkezli bir animasyon prequel filmi olan Nightmare of the Wolf’u ve Aralık ayında The Witcher ikinci sezonu izlemeyi dört gözle bekleyebilirler.

Diğer taraftan, The Witcher: Monster Slayer 21 Temmuz’da Android ve iOS’a geliyor.