Anasayfa Haber Capcom, Resident Evil Village’ın Performansını Artırmak için Güncelleme Yayınlayacak

Capcom, Resident Evil Village’ın Performansını Artırmak için Güncelleme Yayınlayacak

Resident Evil Village güncelleme

Geliştirici stüdyo Capcom, Resident Evil Village’ın performansını arttırmak için yakında bir güncelleme yayınlanacağını duyurdu.

Hatırlayacağınız üzere, DRM ile korunan Resident Evil Village geçtiğimiz günlerde korsana yenik düşmüştü. Korsana yenik düşen oyunun DRM ve DRM’siz versiyonları arasındaki performans farkı da bir hayli konuşulmuştu. Hatta, yayınlanan bir videoda oyunun korsan sürümünün daha iyi bir performans sergilediği gözler önüne serilmişti. Tüm bu konuşulanların ardından Capcom ve Denuvo kısa bir süre önce birtakım önemli açıklamalarda bulundu.

İlk önce Denuvo cephesinden yapılan açıklamaya bakacak olursak, şirket yaşanan bu performans sorununun kendilerinden kaynaklanmadığına dikkat çekti. Oyun piyasaya sürülmeden önce onlarca test yaptıklarının altını özellikle çizen Denuvo, Capcom oyunları hakkında özel olarak yorum yapamayacaklarını da belirtti.

Denuvo’nun açıklamasından sonra Capcom da yaşanan bu sorunu kabul etti. Oyunun PC versiyonunda yaşanan performans sorunlarını araştırdıklarını ifade eden geliştirici stüdyo, yakında yayınlanacak olan bir güncelleme üzerinde çalıştıklarını ve bu güncellemenin de performans sorunlarını gidereceğini söyledi.

Şimdilik, bu güncellemenin ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. Fakat şirket tarafından yapılan açıklamada güncellemeyle ilgili detayların yakında oyuncularla paylaşılacağını görüyoruz.