Anasayfa Haber PS Plus Ağustos 2021 Oyunları Açıklandı

PS Plus Ağustos 2021 Oyunları Açıklandı

PS Plus Ağustos 2021

PS Plus Ağustos 2021 ücretsiz oyunları olarak Hunter’s Arena: Legends, Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville ve Tennis World Tour 2 açıklandı.

Sony tarafından PS Plus Ağustos 2021 ücretsiz oyunları paylaşıldı. Sunulacak oyunlar arasında ise PS5 ve PS4 için Hunter’s Arena: Legends ve PS4 için Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville ile Tennis World Tour 2 yer alıyor.

Hunter’s Arena, hem PS4 hem de PS5 için PlayStation Plus’a geliyor. 30 oyunculu PvP ve PvE savaş tabanlı battle royale oyunu insanlığın birbirleriyle savaştığı ve dünyanın üzerine salınan, büyüyen bir iblis lejyonunun savaştığı eski bir çağda geçiyor. Oyunda şeytani düşmanlarla karşılaşmak için yüksek riskli, yüksek ödüllü zindanlara gideceksiniz. Güçlü eşyalar ve deneyim puanları kazanarak kendinizi güçlendirmek, avcı kardeşlerinize karşı karşıya kaldığınızda, savaş alanında size çok ihtiyaç duyulan bir avantaj sağlayacak.

EA’nın sıra dışı takım nişancı oyunu Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville’de tamamen özelleştirilebilir 20 karakter sınıfından birini seçip savaş alanındaki her zafer için yeni ödüller kazandıkça oyun tarzınızı mükemmelleştirebileceksiniz. İster ortak çalışma modunda ister çevrimiçi arkadaşlarınızla takım kurmanız ve PvE’de düşman ordularıyla mücadele ederek, çevrimiçi olarak diğerlerine karşı mücadele ederek veya yeni Battle Arena’da topyekün kargaşaya göğüs gererek yeni zorluklarla dolu bir süvari ordusuna katılmanız mümkün.

Dünyanın en iyi oyuncuları olarak oynayıp kendi profesyonelinizi yaratabileceğiniz ve dünya sıralamasında hakim olmaya çalışacağınız Tennis World Tour 2’u ise eğlenmek için oynayabiliyor veya becerilerinizi geliştirmek için Sıralamalı modunu kullanabiliyorsunuz. Kariyer modunda sezonunuzu, personelinizi, ekipmanınızı ve sponsorlarınızı yönetme şansına da sahipsiniz. Alternatif olarak yerel veya çevrimiçi arkadaşlarla da oynayabilirsiniz.

3 Ağustos itibarıyla sunulacak PlayStation Plus ücretsiz oyunlarını kütüphanenize eklemek için 6 Eylül tarihine kadar süreniz olacağının altını çizelim. Temmuz ayının oyunlarını hala kütüphanenize eklemediyseniz de önünüzde sadece birkaç gün var.

PS Plus Ağustos 2021 Oyunları

  • Hunter’s Arena: Legends
  • Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville
  • Tennis World Tour 2