Anasayfa Haber Telegram Görüntülü Grup Aramaları 1000 İzleyiciye Destek Sunuyor

Telegram Görüntülü Grup Aramaları 1000 İzleyiciye Destek Sunuyor

Telegram Görüntülü Grup Aramaları 1000

Telegram görüntülü grup aramaları için artık 1000 izleyiciye kadar destek sağlanıyor.

Popüler mesajlaşma uygulamalarından birisi olan Telegram için yeni özellikler ve geliştirmeler duyuruldu. Şirket görüntülü grup aramaları artık 1000’e kadar izleyiciye izin veriyor. Ek olarak, görüntülü mesajlar daha yüksek kalitede kaydedilebiliyor ve genişletilebiliyor, normal videolar da 0.5 veya 2x hızlarında izlenebiliyor.

Görüntülü Grup Aramaları hala 30’a kadar kullanıcının hem kameralarından hem de ekranlarından video yayınlamasına izin vermeye devam edecek. Bundan böyleyse 1000 kişi bu yayınları izleyebilecek.

Görüntülü mesajlar, artık daha yüksek çözünürlüğe sahip ve onları genişletmek için bir görüntülü mesaja dokunmanız yeterli.

Platform ayrıca yeniden oynatmak için medya oynatıcıya 0.5x, 1.5x ve 2x hızlarını da destekliyor. Hatta uygulama 0.2x hızını da destekliyor.

Birebir aramalara da ekran paylaşımı eklenmiş durumda. Artık paylaşımlar herhangi bir görüntülü aramada yayın yaparken cihazınızdaki sesi de içeriyor. Bu yüzden, sıra size geldiğinde oyun vs. oynuyorsanız dikkat etmekte fayda var. Ayrıca, kullanıcılar herhangi bir sohbetteki mesajları 1 gün, 1 hafta veya 1 ay sonra kendilerini silecek şekilde ayarlayabilecek. Fotoğraf ve videolar için hassas çizim yeteneği ve yeni animasyonlar da diğer yenilikler arasında.