Anasayfa Haber Yeni Honor X20 Canlı Olarak Görüntülendi

Yeni Honor X20 Canlı Olarak Görüntülendi

Yeni Honor X20 modelinin tasarımı paylaşılan görsellerle birlikte netlik kazandı.

Geçtiğimiz ay Honor X20 SE’yi tanıtan Çinli üreticinin üzerinde çalıştığı yeni Honor X20 modeli canlı olarak görüntülendi. Daha önceden yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan Digital Chat Station tarafından servis edilen görselle birlikte yeni nesil X20 modelinin tasarımı da net bir şekilde gözler önüne serildi.

Çinli kaynak tarafından paylaşılan görselleri inceleyecek olursak, söz konusu telefonun düz bir ekrana ve çift selfie kamerasına sahip olacağına şahit oluyoruz. Bunun dışında tasarım açısından Huawei’nin Nova 8i modeliyle oldukça benzerlik gösteren cihazın arka yüzeyinde de bizleri daire şeklinde konumlandırılmış üçlü arka kamera kurulumu karşılıyor. Ne yazık ki canlı olarak görüntülenen telefonun kamera özellikleri hakkında henüz net bir bilgi yok. Fakat bu kameraların ana kamera, derinlik ve portre kombinasyonundan oluşması bekleniyor.

Honor X20 SE, Haziran Ayında Tanıtılmıştı

Haberin hemen başında da belirtiğimiz gibi Çinli üretici geride bıraktığımız aylarda uygun fiyatıyla ön plana çıkan Honor X20 SE modelini sessiz sedasız bir şekilde tanıtmıştı. Söz konusu bu modelde Yüzde 92.2 ekran gövde oranına sahip olan 6.6 inçlik IPS LCD bir ekranın üzerine inşa edilmişti.

Aynı zamanda Android lisansına da sahip olan telefon, MediaTek Dimensity 700 işlemcisinin yanı sıra, 6/8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama gibi teknik özellikleriyle de ön plana çıkıyor.

Bunlara ek olarak 22.5W hızlı şarj destekli 4.000 mAh kapasiteli bir pili de bünyesinde barındıran telefonda 64 Megapiksel ana, 2 Megapiksel derinlik ve 2 Megapiksel makro kameralarına da yer verilmişti.