Anasayfa Haber Rockstar Games, Red Dead Redemption Remastered Hazırlığında Olabilir

Rockstar Games, Red Dead Redemption Remastered Hazırlığında Olabilir

Rockstar Games Red Dead Redemption Remastered

Son zamanlarda GTA Remastered üçlemesi ile gündeme gelen Rockstar Games, söylentilere göre Red Dead Redemption Remastered hazırlığında da olabilir.

Hatırlayacağınız üzere daha önceden paylaşılan raporlarda Rockstar Games’in 2010 yılında piyasaya sürülen Red Dead Redemption’ın yeni nesil konsollar için yeniden geliştirdiği iddia edilmişti. Hatta bu iddiadan kısa bir süre sonra da Red Dead Redemption Remastered Amazon üzerinden yanlışlıkla listelenmişti.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından GTA Remastered Trilogy ile gündeme gelen Rockstar’ın Red Dead Redemption’ın remaster sürümünü de piyasaya sürmeyi hazırlandığı iddia edildi. Kotaku tarafından servis edilen haberde söz konusu remaster sürüm hakkında herhangi bir ayrıntıya yer verilmiyor.

Ancak kaynağın aktarmış olduğu bilgilere göre şirketin GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas‘ın remaster sürümlerinin başarılarına göre 2010 yılında çıkışını gerçekleştiren Red Dead Redemption’ın da yenilenmiş sürümünü piyasaya sürebileceği konuşuluyor.

Tabii ki şimdilik Rockstar Games ve Take-Two cephesinden konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Bu yüzden bahsi geçen oyunun tam olarak ne zaman piyasaya sürülebileceğini söyleyemiyoruz.

GTA Remastered Trilogy Bu Yıl Piyasaya Sürülecek

Öte yandan GTA serisinin popüler oyunlarını yeniden geliştiren Rockstar Games’in söz konusu bu yapımları da bu yıl içerisinde piyasaya süreceği dile getirilmişti. Henüz ortada net bir tarih olmasa da, bahsi geçen remaster sürümlerin Ekim ya da Kasım ayının başlarında  PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC, Stadia ve mobil platformlar için de satışa sunulacağı söylenmişti.