Anasayfa Haber GTA Remastered Trilogy, 2022’de Piyasaya Sürülebilir

GTA Remastered Trilogy, 2022’de Piyasaya Sürülebilir

GTA Remastered Trilogy çıkış tarihi

Oyun sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Tom Henderson, GTA Remastered Trilogy çıkış tarihi hakkında elde etmiş olduğu yeni bilgileri oyuncularla paylaştı.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğiniz haftalarda yayınlanan raporla birlikte GTA Remastered üçlemesinin bu yıl piyasaya sürüleceği iddia edilmişti. GTA hayranlarını heyecanlandıran bu gelişmenin ardından GTA Remastered Trilogy çıkış tarihi hakkında önemli bir rapor yayınlandı.

Oyun sektörünün güvenilir kaynaklarından biri olan Tom Henderson’ın servis etmiş olduğu bilgilere göre, GTA Remastered üçlemesi beklenenden daha farklı bir tarihte piyasaya sürülebilir. Bu doğrultuda remaster yapımlar hakkında ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıttığını söyleyen Henderson, her ne kadar çıkış tarihi kaynaklar tarafından 2021 olarak gösterilse de söz konusu remaster üçlemesinin 2022 yılında oyuncularla bir araya gelebileceğini ifade etti.

Şimdilik, Rockstar Games ve Take-Two cephesinden konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Ancak, şirkete yakın kaynakların söylediği gibi remaster üçlemesinin 2022 yılında piyasaya sürülmesi ihtimali bir hayli yüksek.

GTA Trilogy Nasıl Olacak?

Bildiğiniz gibi GTA’nın remaster üçlemesi hakkında geride bıraktığımız haftalarda bazı önemli bilgiler paylaşılmıştı. Paylaşılan bilgilerde de her üç oyunun da Unreal Engine oyun motoruna ev sahipliği yapacağı ve bu yapımların da hem yeni hem de eski grafikleri kullanılarak geliştirildiğine dikkat çekilmişti.

Bunun yanı sıra yine aynı raporda söz konusu yapımların orijinal oyunlara sadık kalınarak geliştirildiğin altı çizilmiş ve firmanın remaster sürümlerde orijinal oyunlarda olmayan birçok yeniliği de oyunculara sunacağı söylemişti.