Anasayfa Haber Marvel’s Midnight Suns Duyuruldu

Marvel’s Midnight Suns Duyuruldu

Marvel's Midnight Suns

Marvel’s Midnight Suns ile süper kahramanlar yine kıyasıya bir mücadeleye çıkıyor.

Firaxis Games, Gamescom: Opening Night Live etkinliği sırasında Marvel’s Midnight Suns oyununu duyurdu. Oyun, 2K tarafından yayınlanan, Civilization ve XCOM gibi strateji serileriyle tanınan geliştiriciden gelen bir süper kahraman oyunu olarak karşımıza çıktı. Yayınlanan fragman oyun içi görüntüler barındırmasa da görselliği ve müziği ile heyecan dozajını gerçekten artıracak nitelikte.

Taktiksel RPG olarak ifade edile oyunun stüdyonun önceki oyunları gibi sıra tabanlı bir deneyim olup olmayacağı belli değil. Firaxis, oyuncuların Marvel ile iş birliği içinde oluşturulan yepyeni bir süper kahraman olan Hunter olarak oynayacaklarını söyledi. Kahraman tamamen özelleştirilebilir olacak ve güçlerini iblislerin annesi Lilith’e karşı yönetecek.

Iron Man, Wolverine, Blade, Ghost Rider, Dr. Strange, Magik, Captain America, Nico Minoru ve Captain Marvel oyun için onaylanmış durumda. Firaxis, oyuncuların bu kahramanlarla yaşayacağı ve seçimler yapacağını, hikayenin nasıl oynanacağını değiştireceği sosyal unsurların mevcut olacağını söylüyor ve oyunun sadece tanınmış kahramanlarla görevlere çıkmakla ilgili olmayacağını söylüyor.

Hikayeyle ilgili çok fazla bilgi de paylaşılmıyor, fragmanın tanıtım yazısı isi şöyle “Cehennem uyandığında, onu sadece onlar durdurabilir. Marvel Evreni’nin karanlık tarafında geçen bu taktik RPG’de Darkhold tamamlanmadan önce Lilith’i yenmek için ayağa kalkın ve daha karanlık bir kahraman düzenine katılın.”

Firaxis, 1 Eylül’de ilk oynanış görüntülerini göstermeyi planlıyor. Oyunun çıkış tarihi içinse Mart 2022 tarihine işaret edilmiş. Çıkış yapılacak platformlar ise duyurulmadı ancak oyunun PC ve son nesil platformlara çıkması bekleniyor.

Bu arada Spider-Man: No Way Home için nihayet fragman yayınlandı.