Anasayfa Haber Spider-Man: No Way Home Fragmanı Yayınlandı

Spider-Man: No Way Home Fragmanı Yayınlandı

Spider-Man: No Way Home

Uzunca bir süredir tartışma konusu olan Spider-Man: No Way Home için nihayet fragman yayınlandı.

Marvel’ın merakla beklenen Spider-Man: No Way Home filminin resmi fragmanı, geçtiğimiz günlerde sızdırıldığı iddia edilen şekliyle yayınlandı.

Yayınlanan fragman sayesinde, Peter Parker’ın bugüne kadarki en acımaz düşmanlarıyla baş başa kalacağını görüyoruz. Spider-Man, MCU evreninde savaştığı karakterlerin dışında, MCU dışındaki Spider-Man düşmanlarıyla yüzleşecek. Yani paralel evrendeki Spider-Man’lerin düşmanlarıyla.

Bu düşmanlar arasında Doctor Octopus, Electro ve en önemlisi de Yeşil Cin yer alıyor. Hatırlarsanız Avengers Engame sonrası çekilen Spider-Man: Far From Home filminin sonunda Spider-Man’in Peter Parker olduğu halka duyurulmuştu. Parker artık genç bir birey olmaktan ziyade, halkı için bir soru işareti haline geliyor.

Bu ifşa sonrası çözümü Doctor Strange’te arayan Spider-Man, Strange’ten tüm bu bilgileri temizlemesini isteyen bir büyü yapmasını talep ediyor. Strange’in yaptığı büyü ise ters tepki verip, paralel evrenlerle bir bağ oluşturuyor.

Tüm bu olayların ardından Parker’ın paralel evrenlerdeki düşmanları, intikam için bu sefer Tom Holland’ın Spider-Man’inin karşısına çıkıyor.

Filmde Zendaya’nın MJ rolüyle, Jacob Batalon’un Ned Leeds rolüyle, Marisa Tomei’yin May Hala rolüyle, Benedict Wong’un Wong rolüyle ve Jon Favreau’nun Happy Hogan rolüyle geri döneceğini belirtelim. Filmin yönetmen koltuğunda ise Jon Watts oturuyor.

Son olarak sizleri 17 Aralık 2021’de çıkacak Spider-Man: No Way Home filminin fragmanı ile baş başa bırakalım;