Anasayfa Haber Eylül Ayında GeForce NOW Kütüphanesine Eklenecek Oyunlar Belli Oldu

Eylül Ayında GeForce NOW Kütüphanesine Eklenecek Oyunlar Belli Oldu

Haftanın Yeni GeForce NOW oyunları

Eylül ayında GeForce NOW bulut oyun servisine eklenecek olan yeni oyunlar açıklandı. NVIDIA tarafından servis edilen blog yazısına göre, Eylül ayında toplam 34 yeni oyun daha GeForce NOW’a dahil olacak.

NVIDIA, Ağustos ayını geride bırakmamızın ardından Eylül ayında GeForce NOW’a eklenecek olan yeni oyunların listesini resmi internet sitesi üzerinden ilan etti. Her hafta Perşembe günü internet sayfası üzerinden “Haftanın Yeni GeForce NOW Oyunları” listesini oyuncularla paylaşan şirket, Eylül ayında toplam 34 yeni oyunun daha bulut oyun servisine ekleneceğinin müjdesini müjdesini verdi.

NVIDIA’nın yayınlamış olduğu blog yazısına göre bahsi geçen 34 yeni oyunun 13’ü bu hafta yani 2 Eylül Perşembe günü bulut oyun servisine dahil edildi. Aynı zamanda firma Eylül ayında 16 adet yeni oyununda satışa sunulduğu ilk günden kütüphaneye ekleneceğini ifade etti. Bu yapımlar arasında da WRC 10 FIA World Rally Championship, Kena: Bridge of Spirits, Life is Strange: True Colors ve Pathfinder: Wrath of the Righteous gibi dikkat çekici oyunlar yer alıyor. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri GeForce NOW’a eklenecek olan yeni oyunların listesi ile baş başa bırakalım.

2 Eylül Perşembe GeForce NOW oyunları
Haftanın Yeni GeForce NOW Oyunları

Haftanın Yeni GeForce NOW Oyunları – 2 Eylül Perşembe

GeForce NOW Eylül 2021 oyunları

Eylül Ayında GeForce NOW’a Dahil Olacak Diğer Oyunlar