Anasayfa Haber iPhone 13 Lansman Tarihi Belli Oldu

iPhone 13 Lansman Tarihi Belli Oldu

iPhone 13 Lansman

Apple tarafından sonunda iPhone 13 serisi lansman tarihi açıklandı.

Apple merakla beklenilen iPhone 13 etkinliği için davetiyeleri göndermeye başladı. “California Streaming” adı verilen etkinliğe göre iPhone 13 lansman tarihi 14 Eylül Salı günü TSİ 20:00 olarak belirlenmiş durumda. Etkinlikte iPhone 13 serisinin yanı sıra Apple Watch Series 7 ve iPad mini 6 gibi cihazların da tanıtılması bekleniliyor. Covid-19 salgınından dolayı son dönemdekiler gibi sadece dijital olarak gerçekleştirilecek olan etkinliğin yayını Apple Park’tan yapılacak.

iPhone 13 Lansman

Etkinlik için birçok beklenti bulunuyor. Bunlar arasında 120 Hz ProMotion ekranlı ve daha küçük çentikli iPhone 13 serisi, daha büyük ekranlı yeniden tasarlanmış Apple Watch ve iPad Pro benzeri tasarıma sahip iPad mini 6 yer alıyor. Bu arada Apple Watch Series 7 konusunda üretim zorlukları ile ile karşılaşıldığını da sizlerle paylaşmıştık. Bundan dolayı kısıtlı sayıda ürünün çıkabileceği söyleniyor. Bunlar dışında şirketin AirPods Pro ile benzer tasarıma sahip olacağı söylenilen AirPods 3 kablosuz kulaklıklarını duyurması da mümkün. Ek olarak lansmanda  iOS 15, watchOS 8, tvOS 15 ve macOS Monterey için resmi çıkış tarihlerinin de açıklanmasını bekliyoruz.

14 Eylül etkinliği Apple’ın web sitesinde, şirketin YouTube kanalında ve iPhone, iPad, Mac ve Apple TV’deki Apple TV uygulaması aracılığıyla canlı olarak yayınlanacak.