Anasayfa Haber LG XBOOM 360 Duyuruldu

LG XBOOM 360 Duyuruldu

LG XBOOM 360

LG XBOOM 360, hem tasarımı hem de sesi ile iddialı.

LG, sesi her yöne dağıtmak için konik-silindirik bir tasarım kullanan yeni LG XBOOM 360 hoparlörünü (model RP4) duyurdu. Şirket, cihaza bakmanın hoş olduğunu söylüyor, bu nedenle ev sahipliği yaptığınız küçük sosyal toplantılara hoş bir ek olması gerektiğini söylüyor. Ürünün bordo, tavus kuşu yeşili, bej veya kömür siyahı renk seçenekleri bulunuyor.

Silindirik tasarım sadece estetik amaçlar için değil, aynı zamanda sesinizin zengin olması ve her müzik türüne 3 boyutlu efekt sağlaması için seçilmiş.

XBOOM 360, sesi dağıtabilmenin yanı sıra, üç seçenekte sunulan ortam aydınlatmasıyla da dikkat çekiyor. Bunlar arasında ortam, doğa veya parti yer alıyor. Hoparlörün kablosuz yapısı, onu eşlik eden bir uygulamayla kontrol edebileceğiniz ve özel aydınlatma seçenekleri ve ses efektleri ayarlayabileceğiniz anlamına geliyor.

XBOOM 360 tek bir şarj ile yeniden şarj etmeniz gerekmeden önce 10 saat boyunca müzik çalmanıza olanak tanıyor. Ek olarak yerleşik metal tutma yeri, hoparlörü elinize almanıza ve toplantı nerede olursa olsun bırakmanıza izin veriyor.

LG, LG XBOOM 360 hoparlörü için fiyat belirtmedi ancak ürünü bu aydan itibaren çeşitli pazarlarda piyasaya sürüleceği ifade ediliyor.