Anasayfa Makale TurkNet’ten Öğrenci ve Öğretmenleri Destekleyen Kampanya

TurkNet’ten Öğrenci ve Öğretmenleri Destekleyen Kampanya

turknet öğrenci ve öğretmenlere özel kampanya

Türkiye’nin önde gelen internet servis sağlayıcılarından olan TurkNet, eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte hem öğrencilere özel hem de öğretmenlere özel tarifeleriyle dikkat çekiyor.

TurkNet, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlamasıyla öğrenci ve öğretmenlere özel çeşitli faydalar sunan yeni kampanyalı tarifelerini duyurdu. Şirket, mevcut hizmet standardının da üstüne çıkarak, üniversite öğrencileri ve öğretmenleri her koşulda desteklemeyi amaçlıyor.

TurkNet’te üniversite öğrencileri için neler var?

İnternet hizmeti artık her ev için bir gereklilik. Daha çok gündelik kullanım amacıyla satın alınan tarifeler, kullanım amacı genişledikçe yetersiz kalabiliyor. TurkNet, uygun fiyatıyla sunduğu 100 Mbps’e kadar maksimum hızda VDSL / ADSL ve 1000 Mbps’e kadar fiber internet hizmetleriyle bu limitleri aşmanızı sağlıyor.

turknet öğrenci kampanyası

Günümüzde öğrenciler için de bir zorunluluk haline gelen internet hizmeti, gerek hızıyla gerek kotasıyla sorun çıkartmamalı. TurkNet de bu konuda sunduğu hizmetlere ek olarak, üniversite öğrencileri için oluşturduğu kampanyayı duyurdu.

Peki öğrenciler için neler var?

  • 100 Mbps’ye kadar maksimum hız
  • Sınırsız, taahhütsüz
  • Zahmetsiz iptal
  • Netflix’e en hızlı bağlantı
  • Dijital ve hızlı müşteri desteği

Üniversite öğrencilerine taahhütsüz ve sınırsız internet

Öğrencilerin internet hizmeti sınırsız olmalı. Dizi, film, oyun derken kota aşımı kaçınılmaz bir gerçek. Öğrencilerin diledikleri kadar kullanabileceği, hızının kısıtlı olmadığı bir internete ihtiyacı var. TurkNet, üniversite öğrencileri için taahhütsüz ve sınırsız internet hizmeti sunuyor.

Öğrencilere 1 ay ücretsiz internet ve ücretsiz kurulum hizmeti

TurkNet, öğrenci internet kampanyası dahilinde bir ay ücretsiz kullanım hakkı ve ücretsiz kurulum hizmeti sağlıyor. Bu noktada tek yapılması gereken ise, abonelik adımları sırasında (4. adımda) kampanya sayfasındaki davet kodu ile başvuruyu tamamlamak.

Ayrıca Satış ve Başvuru Takip Hattı üzerinden de aynı davet kodunu müşteri temsilcisine ileterek aboneliğinizi başlatmak için başvuruda bulunabilirsiniz.

Peki öğretmenler için neler var?

Günümüz pandemi şartlarında uzaktan eğitim ve hibrit eğitim sistemleri oldukça fazla kullanılıyor. Bu sistemlerin temel gereksinimi olan internet ise, gerek görüntü yayınlama ve gerek dosya gönderme açısından yüksek indirme (download) ve yükleme (upload) hızlarına sahip olmalı.

turknet öğretmen kampanyası

TurkNet bu koşulları halihazırda karşılıyor. Ancak öğretmenler için desteğini de sunuyor. Öğretmenlere özel yeni kampanya ile öğrenciler gibi öğretmenler de özel ayrıcalıklara sahip.

  • 100 Mbps’ye kadar maksimum hız
  • Sınırsız, taahhütsüz
  • Zahmetsiz iptal
  • Netflix’e en hızlı bağlantı
  • Dijital ve hızlı müşteri desteği

Öğretmenlere taahhütsüz ve sınırsız internet

Öğrenciler gibi öğretmenlerin de eğlenmeye hakkı var. Ancak bundan daha fazlasına da ihtiyaçları var. TurkNet, uzun taahhütler ve suni kotalar olmadan hizmet veriyor. Netflix, EBA gibi platformlarda hızlı bağlantı sayesinde problemsiz bir deneyim sunuluyor.

Öğretmenlere özel 1 ay ücretsiz internet

TurkNet, öğretmenlere özel kampanyası ile ilk ay bedava kullanım hakkı veriyor. Tek yapılması gereken ise, abonelik adımları sırasında (4. adımda) kampanya sayfasındaki davet kodu ile başvuruyu tamamlamak.

Ayrıca Satış ve Başvuru Takip Hattı üzerinden de aynı davet kodunu müşteri temsilcisine ileterek aboneliğinizi başlatmak için başvuruda bulunabilirsiniz.

Nasıl TurkNet’li olurum?

TurkNet’li olmak için ilk olarak internet hizmeti almak istediğiniz adreste altyapı sorgulama yapmanız gerekiyor. Bu sorgu sonucunda altyapınızda alabileceğiniz maksimum hızı görebilir ve aboneliğinizi başlatabilirsiniz.

TURKNET LOGO

Türkiye’nin başarılı internet servis sağlayıcılarından olan TurkNet, kullanıcılarına oturdukları yerden kolay ve zahmetsiz başvuru imkanı tanıyor. Bu noktada başvuru adımlarınızı da dijital olarak 3 adımda gerçekleştirebiliyor ve işlemleri Online İşlem Merkezi’nden takip edebiliyorsunuz. Bu sayede abonelik süreci anlık olarak Online İşlem Merkezi veya TurkNet Mobil Uygulaması üzerinden takip edilebiliyor.

Peki tüm bu aşamalar nasıl gerçekleştiriliyor? Tüm bu işlemler için “3 Adımda Nasıl TurkNet’li Olurum?” adlı makalemize göz atabilirsiniz.


TurkNet sponsorluğunda Technopat okurlarına yararlı olması için hazırlanmıştır: https://www.technopat.net/turknet/ bölümünde internet odaklı yardımcı makalelerimizi bulabilirsiniz.

– Advertorial / Reklam –