Anasayfa Haber Redmi, G Serisi Yeni Oyuncu Bilgisayarını 22 Eylül’de Tanıtacak

Redmi, G Serisi Yeni Oyuncu Bilgisayarını 22 Eylül’de Tanıtacak

Redmi G özellikleri ve fiyatı

Uzun zamandır çeşitli özellikleriyle sızıntıların konusu olan Redmi G oyuncu bilgisayarı 22 Eylül’de tanıtılacak.

Xiaomi’nin oyun bilgisayarı sektörüne ilk girişi sayılan Redmi G ailesine yeni bir üye daha katılıyor. Webio‘da paylaşılan görselle duyurulan bu gelişme sonrasında Çinli teknoloji devi konuyla alakalı, “Redmi’nin marka misyonu, yüksek kaliteli ürünleri popüler hale getirmek ve her oyuncunun ışın izleme teknolojisinin keyfini çıkarabilmesi için yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlar sunmaktır. Yeni nesil Redmi G oyuncu dizüstü bilgisayarının yeni hedefi de tamamen bu misyonu gerçekleştirmeye yönelik olacak.” açıklamasında bulundu.

Redmi G
Kaynak: Webio

Duyuru metnindeki ifadelerden anlıyoruz ki geçen sene çıkan Redmi G bilgisayardan farklı olarak bu yeni sistemde NVIDA RTX bir ekran kartı yer alacağı kesin. Redmi G’nin bu sene çıkacağını göz önünde bulundurursak, cihazda RTX 30 serisindeki ekran kartlarından birinin bulunması da çok şaşırtıcı sayılmaz. Çok sayıda modelle kullanıcılara sunulacağı tahmin edilen yeni dizüstü bilgisayarın en düşük özelliklere sahip halinde RTX 3050, daha üst segmentteki modellerinde ise RTX 3060 ve hatta RTX 3070 ile donatılabileceği konuşulanlar arasında.

Redmi G
Kaynak: igeekphone.com

Yeni Redmi G’nin ön satış sayfasında cihazın AMD ve Intel işlemcilere sahip farklı modellerden oluştuğu belirtilmiş. Diğer özellikler arasında 1080P ekran, 64GB bellek ve 512GB SSD bulunduğunu görebiliyoruz. Diğer detaylar ise 22 Eylül tarihindeki duyuruya kalmış durumda. Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşmayı unutmayın.