Anasayfa Haber OnePlus, OnePlus 9T Modelinin İptal Edildiğini Doğruladı

OnePlus, OnePlus 9T Modelinin İptal Edildiğini Doğruladı

OnePlus 9T amiral gemisi akıllı telefon, bu yıl içinde satışa sunulmayacak.

OnePlus, bu yıl bir T serisi amiral gemisi akıllı telefonun satışa sunulmayacağını doğruladı. Başka bir deyişle, bu yıl içerisinde OnePlus 9T’nin satışa sunulmayacağını söyleyebiliriz. Geçmişte ortaya çıkan raporlar, OnePlus’ın bu yıl bir OnePlus 9T veya OnePlus 9T Pro akıllı telefonu piyasaya sürmeyeceğine dair spekülasyonları ortaya sunuyordu. Şirket, bir basın brifingi ile bu spekülasyonların doğru olduğunu onayladı.

OnePlus, 2016 yılından beri mevcut numara ile isimlendirdiği amiral gemisi serisine aşamalı bir yükseltme olarak T serisi telefonu piyasaya sürüyordu. Ancak bu yıl, BBK’nın sahibi olduğu şirket uzun süredir devam eden bu geleneğe son veriyor. OnePlus, XDA Developers ile olan son etkileşiminde haberi resmi olarak doğrulamış. Bununla birlikte, OnePlus 9T serisi piyasaya sürülmeyecek olsa dahi başka sürümler satışa sunulmaya devam edecek. OnePlus, satışa sunulacak diğer sürümlerden bahsetmedi ancak bu cihazın OnePlus 9RT olması bekleniyor.

OnePlus 8T

Şirket bu yıl, numara ile isimlendirdiği serisi OnePlus 9 altında OnePlus 9R olarak adlandırılan üçüncü bir cihazı piyasaya sürmüştü. Bu telefon, OnePlus 9 Pro ve OnePlus 9’un altında konumlandırılıyor ve bazı törpülenmiş özellikler sunuyor. Bu bakımdan akıllı telefon serisi, OnePlus 8T’nin yeniden markalanmış bir versiyonu olarak nitelendirilebiliyor.

Söylentilere göre OnePlus 9RT, OnePlus 9R üzerinde kademeli bir yükseltme olacak. Spesifikasyonlar açısından, yaklaşan modelin 120Hz AMOLED ekrana, Qualcomm Snapdragon 870’in daha yüksek bir versiyonuna, 65W hızlı şarj destekli 4.500mAh bataryaya ve 50MP Sony IMX 766 birincil kamera sensörüne sahip olacağı söyleniyor. Raporlara göre, OnePlus 9RT önümüzdeki ay piyasaya sürülebilir.