Anasayfa Haber PS Plus Ekim 2021 Oyunları Açıklandı

PS Plus Ekim 2021 Oyunları Açıklandı

PS Plus Ekim 2021

PS Plus Ekim 2021 ücretsiz oyunları olarak Hell Let Loose, Mortal Kombat X ve PGA Tour 2K21 veriliyor.

Sony tarafından PS Plus Ekim 2021 ücretsiz oyunları duyuruldu. Sunulacak oyunlar arasında PS5 için Hell Let Loose ve PS4 için Mortal Kombat X ve PGA Tour 2K21 yer alıyor.

Hell Let Loose’da Carentan, Omaha Beach, Foy ve daha fazlası dahil olmak üzere Batı Cephesinin en ikonik savaşlarında mücadele veriyorsunuz. Oyunda savaş alanına hükmeden hantal tanklar, ön cepheleri besleyen önemli tedarik zincirleri ile devasa kombine silah savaşı makinesinin dişlisi durumundasınız. Hell Let Loose, sizi derin oyuncu kontrollü araçlar, dinamik olarak gelişen bir cephe hattı ve savaşın gelgitine hükmeden önemli birim odaklı oyun ile eksiksiz bir savaşın kaosuna sokuyor.

Mortal Kombat X ise benzersiz, sinematik sunumu yepyeni oynanışla birleştiriyor. Oyuncular ilk kez hem stratejiyi hem de dövüş stilini etkileyen her karakterin birden fazla varyasyonu arasından seçim yapabiliyor. Bu noktada tabii ki keşke Mortal Kombat 11 verilseydi demekten kendimizi alamıyoruz.

Son olarak, PGA Tour 2K21’da profesyonellere karşı oynuyorsunuz. Oyunda kurallarına göre oynamanın yanı sıra yeni bir PGA Tour Kariyer Modu ile kendi kurallarınızı yaratabiliyorsunuz. Oyun lisanslı kurslar ve daha fazlasını da içeriyor.

5 Ekim itibarıyla sunulacak PlayStation Plus ücretsiz oyunlarını kütüphanenize eklemek için 1 Kasım tarihine kadar süreniz olacağının altını çizelim. Ağustos ayının oyunlarını hala kütüphanenize eklemediyseniz de önünüzde sadece birkaç gün var.

PS Plus Ekim 2021 Oyunları

  • Hell Let Loose
  • Mortal Kombat X
  • PGA Tour 2K21