Anasayfa Haber BlueStacks X, Android Oyunlarını Tarayıcıya Getiriyor

BlueStacks X, Android Oyunlarını Tarayıcıya Getiriyor

Bulut tabanlı bir simülatör olan BlueStacks X ile birçok platformda çeşitli Android oyunlarını oynamak mümkün.

Herkesin PC’lerinde klavye ve fare ile Android tabanlı oyunları oynamasını sağlayan BlueStacks emülatörü zaten birçok kişi tarafından biliniyor. Ancak yazılımın bazı sınırlamaları var ve en son sürüm yalnızca Windows’ta kullanılabiliyor. Daha da önemlisi, oyunları emülatör yoluyla oynamak için güçlü bir bir bilgisayara ihtiyacınız var. BlueStacks X ise tam olarak burada devreye giriyor.

BlueStacks X, tarayıcı tabanlı ve platformdan bağımsız olarak çalışıyor. Bu da Windows, Mac, Android, iOS, Chrome OS, Raspberry Pi ve hatta bazı akıllı TV’lerde çalışacağı anlamına gelmekte. Aynı zamanda oyunları bulut tabanlı sunucular aracılığıyla oynamak mümkün ve bilgisayarın gücü standart emülatördeki kadar önemli değil.

BlueStacks X şu anda ücretsiz olarak sunuluyor ve bir hesap oluşturmak yeterli. Bu platformun dezavantajı ise oyun sayısı diyebiliriz. Yani oynamak istediğiniz her oyunu burada bulamayabilirsiniz. Oyunlar şu an için kısıtlı ve bulut tabanlı emülatöre her hafta yeni oyunlar eklenmesi bekleniyor.

Herhangi bir indirme gerektirmeden oyunları tarayıcınızda oynayabilmek için BlueStacks X web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.