Anasayfa Haber Pixel 6 Serisinin Resmi Basın Görselleri Sızdırıldı

Pixel 6 Serisinin Resmi Basın Görselleri Sızdırıldı

Pixel6

Pixel 6, yüz tanımayı ve yeni bir Pixel standını destekleyecek.

Google, geçtiğimiz gün Pixel 6 serisini 19 Ekim’de piyasaya süreceğini doğrulamıştı. Şirket, geçtiğimiz haftalarda birkaç kez yaklaşmakta olan telefonlarla ilgili bilgileri ortaya çıkarsa da bazı bilgileri gizli tutmayı başardı. Bununla birlikte, Pixel 6 ve Pixel 6 Pro hakkında neredeyse her gün yeni sızıntılar ortaya çıkıyor ve bize tasarımı, özellikleri ve çok daha fazlası hakkında daha fazla ayrıntı veriyor. Bugün yeni sızıntı ise ünlü tipster Evan Blass aracılığı ile ortaya çıktı.

Evan Blass’ın sızdırdığı resmi basın görselleri, bize yeni nesil Pixel Stand’a ilk bakışı yapabilmeyi sağlıyor. Aşağıda yer alan görsellerde de görülebileceği üzere, yeni nesil Pixel Stand, eski modele göre daha hantal görünüyor. Zira yeni nesil Pixel Stand, muhtemelen bir dahili fan içeriyor ve 23W hızlı şarj desteği sunuyor. Görüntüler ayrıca, Pixel 6 serisinin standa yerleştirildiğinde yeni bir şarj arayüzü göstereceğini de ortaya koyuyor.

Yeni arayüzün üst kısmında bir medya oynatma sekmesi, ardından cihaz kontrol sekmesi ve “Performans modu” ile “Sessiz mod” etiketli iki düğme bulunmakta. Bu düğmeler, kullanıcıların Pixel Stand’ın fan/kablosuz şarj hızını kontrol etmesine yardımcı olabilir. Ancak şu andaki bilgi seviyemizle bunu kesin olarak doğrulayamıyoruz.

En son sızıntıda yer alan görüntüler, bize bir uçuş kartı ve koşu etkinliğini barındıran “Canlı Alan” widget’ını sergilemekte. Ayrıca, daha kolay erişim için çeşitli güvenlik ayarlarını birleştiren bir uygulama olan yeni Pixel Security uygulamasının görüntüleri de sızan görseller arasında yer alıyor. Ek olarak, bahsi geçen bu görseller, Pixel 6 serisinin yüz tanıma özelliklerine sahip olacağını doğrulayan “Face Unlock” özelliğinden de bahsetmekte.

Sızan görüntüler arasında, aşağıda da görebileceğiniz üzere üzerlerinde su damlacıkları bulunan Pixel 6 telefonları da yer alıyor. Bu durum, cihazların suya dayanıklılık sertifikası ile geleceğini doğrular nitelikte. Ayrıca görseller, oldukça kalın bir kasa ve bir şarj cihazını da bizlere sunmakta.