Anasayfa Haber AMD Radeon Adrenalin 21.10.2 Sürücüsü Yayınlandı

AMD Radeon Adrenalin 21.10.2 Sürücüsü Yayınlandı

Adrenalin Sürücüsü

Radeon ekran kartları için sunulan yeni Adrenalin 21.10.2 sürücüsüyle The Riftbreaker ve Back 4 Blood oyunlarına tam destek geliyor.

AMD, kısa bir süre önce Windows 11 için uyumluluk sağlayan ve Far Cry 6, Battlefield 2042, Naraka: Bladepoint gibi oyunlara optimizasyon getiren Adrenalin 21.10.1 sürücüsünü yayınlamıştı. Şimdi beta olarak yayınlanan Radeon Software Adrenalin 21.10.2 sürücüsü ise daha küçük değişiklikler içeriyor.

Sürüm 21.10.2 beta, “The Riftbreaker” ve “Back 4 Blood” için optimizasyon ile birlikte geliyor. Çözülen sorunlara bakarsak, “Polaris” mimarisine dayalı belirli GPU’larda Assassins Creed Origins oynarken yaşanan sorunlar giderildi. Ayrıca OpenGL’de Dota 2’yi çalıştırırken yaşanan donma sorunları çözüldü.

AMD’nin en güncel Software Adrenalin 21.10.2 sürücüsünü bu bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz. Bunun dışında bilgisayarınızda yüklü olan Radeon Software üzerinden yeni sürücülere yükseltme yapabilirsiniz.

Sürücü Desteği

  • Back 4 Blood
  • The Riftbreaker

Çözülen Sorunlar

  • Radeon RX 580 gibi bazı AMD ekran kartlarında Assassin’s Creed Origins oynarken yaşanan sürücü zaman aşımları veya siyah ekran sorunları.
  • Bazı kullanıcılar OpenGL kullanarak Dota 2’yi başlatmaya çalıştıklarında oyunun donması.
  • Open Broadcaster Software’in bir kullanıcı kayıt oturumunu bitirip uygulamayı kapattıktan sonra arka planda çalışmaya devam etmesi.