Anasayfa Haber Apple AirPods 3 Tanıtıldı

Apple AirPods 3 Tanıtıldı

Apple AirPods 3

AirPods Pro ile benzerlikler taşıyan Apple AirPods 3 kablosuz kulaklıklar duyuruldu

Uzun zamandır tanıtılması beklenilen ve birçok sızıntıya konu olan Apple AirPods 3 kablosuz kulaklıklar sonunda Unleashed etkinliği ile görücüye çıktı. En son Mart 2019 tarihinde yenilenen AirPods halefi bu defa AirPods Pro ile benzer bir tasarım sunuyor.

AirPods 3 Özellikleri

AirPods 3 kullanıcılarına yine iyi bir ses deneyimi sunmayı hedefliyor. Artık baş hareketi takipli uzamsal ses desteği sunan tamamen yenilenmiş kablosuz kulaklık maalesef gürültü önleme veya transparan mod özelliğine ise sahip değil. Apple bu özelliği yine AirPods Pro ve AirPods Max modellerine saklamış durumda. Ürünün suya ve tere dayanıklı olduğunu da belirtelim.

apple airpods 3 özellikleri

Tam şarj ile 6 saat dinleme süresi sunan ürün artık resmi olarak Bul ağına ve MagSafe şarj aletine de destek sunuyor. Ek olarak, 5 dakika şarj ile 1 saat dinleme süresi kazanılıyor. Şarj kutusu ile beraber toplamda 30 saat daha sağlanıyor.

AirPods 3 Fiyatı

AirPods 3 1.999 TL’den satışa sunulacak ve bugünden itibaren ABD’de ve 26’dan fazla ülke ve bölgede apple.com/store adresinden ve Apple Store uygulamasından sipariş edilebilecek; 26 Ekim Salı gününden itibaren de satın alınabilecek.

Apple, AirPods 2’nin de satışına devam edecek, 2. nesil AirPods, güncellenen fiyatıyla 1.449 TL’den satışa sunulacak.