Anasayfa Haber Crysis Remastered Serisi, GeForce NOW Kütüphanesine Eklendi

Crysis Remastered Serisi, GeForce NOW Kütüphanesine Eklendi

Crysis Remastered çıkış tarihi

Crytek’in ünlü FPS serisi Crysis’in remastered oyunları GeForce NOW kütüphanesine eklendi.

GeForce NOW, her geçen gün kütüphanesine yeni oyunlar eklemeye devam ediyor. Nvidia’nın blogunda yapılan duyuruya göre, platforma son olarak eklenen oyunlar ise Crytek‘in efsane FPS serisi Crysis oldu.

Ücretli abonelik seçeneklerinden birine sahip olan GeForce Now kullanıcıları, artık Steam ya da Epic Games Store kütüphanelerinde bulunan remastered Crysis oyunlarını en yüksek grafik ayarlarında, üstelik RTX ve DLSS desteğiyle GeForce NOW servisi üzerinden oynayabiliyorlar. Servise eklenen tüm Crysis oyunları ve desteklendiği platformlar ise şu şekilde:

  • Crysis Remastered (Steam ve Epic Games Store)
  • Crysis Remastered Trilogy (Epic Games Store)
  • Crysis 2 Remastered (Epic Games Store)
  • Crysis 3 Remastered (Epic Games Store)

Crysis Remastered trilogy

Crysis, çıkış yaptığı dönemde çok yüksek sistem gereksinimleri isteyen ve bu nedenle pek çok bilgisayarın çalıştıramadığı bir oyundu. Hatta bu durum, bilgisayarlar için “Crysis çalıştırabiliyor mu?” ve türevi soruların oyunculuk dünyasında bir klişe haline gelmesine bile neden oldu. Crytek Proje Lideri Steffen Halbig de bu klişeye atıfta bulunarak yaptığı açıklamada, “GeForce NOW sayesinde oyunseverler Crysis Remastered’ı her zaman hayal ettiğimiz kalitede deneyimleyebilirler. Birisi ‘Ama Crysis’i çalıştırabilir mi?’ diye sorduğunda, sayısız oyuncu buluttan oynayarak ‘evet’ diyebilecek.” dedi.

Bununla birlikte GeForce NOW’a Crysis serisiyle birlikte başka iki oyun daha eklendi. Bu iki oyun ise Going Medieval (Epic Games Store) ve STEINS;GATE 0 (Steam).