Anasayfa Haber Pixel 6 Serisinin Fiyatları Detaylandırıldı

Pixel 6 Serisinin Fiyatları Detaylandırıldı

Pixel6

Pixel 6 serisinin ABD, İngiltere ve Avustralya’daki fiyatlandırması belli oldu.

Pixel 6 serisi için son yıllarda hakkında en çok bilgi sızan akıllı telefon serisi olduğunu söylemek yanlış olmaz. Yeni rapor da Pixel 6 serisinin olası fiyatlandırması ile ilgili daha fazla detayı bizlere sunuyor. Geçtiğimiz ay ortaya çıkan bir sızıntı, Pixel 6 serisinin Avrupa fiyatlandırması üzerindeki gizemleri ortadan kaldırıyordu. Son sızıntılar ise akıllı telefon serisinin ABD, İngiltere ve Avustralya dahil olmak üzere çeşitli diğer pazarlardaki fiyat etiketini ortaya koyuyor.

Twitter kullanıcısı Evan Lei, Target mağazasında Pixel 6 ve Pixel 6 Pro için fiyat etiketleri görmüş. Etiketlere göre, 128 GB depolama alanına sahip olan normal Pixel 6, 599 ABD Doları fiyat etiketine sahip. Pixel 6 Pro’nun 128 GB’lık versiyonu ise 898 ABD Doları fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek. Bunun yanı sıra YouTuber Brandon Lee de ayrı bir tweet ile ABD fiyatlandırmasını doğrulamış durumda.

Pixel6Fiyat

Sızdırılan bu fiyatlandırma detayları gerçekten doğruysa, Google’ın geçtiğimiz seneki seriden daha düşük bir fiyat hedeflediğini söylemek yanlış olmayacak. Zira Pixel 6, geçtiğimiz yıl 699 ABD Doları’na piyasaya sürülen Pixel 5’ten daha ucuz olacak gibi görünüyor.

Bunun yanı sıra, bir başka Twitter kullanıcısı Roland Quandt da Amazon UK üzerindeki Pixel 6 listelemesini kullanıcılara sergiliyor. Listelemeye göre Pixel 6 Pro’nun 256 GB modeli 949 Sterlin, Pixel 6 Pro’nun 128 GB modeli de 849 Sterlin fiyat etiketine sahip olacak. Google’ın Pixel 6 serisi için hazırladığı resmi reklamının sızması ile birlikte ise Avustralya fiyatlandırması da ortaya çıkmış oldu. @iamaniff kullanıcı adına sahip bir Twitter hesabından yayınlanan videoya göre Google, bölgedeki normal Pixel 6’yı 999 AUD’den başlayan fiyatlarla satışa sunacak.