Anasayfa Haber GTA: San Andreas VR Sürümü Geliyor

GTA: San Andreas VR Sürümü Geliyor

GTA: San Andreas VR modu geliyor
GTA: San Andreas VR modu geliyor

Rockstar Games eski oyunları için yeniliklere devam ediyor. Şimdi de GTA: San Andreas VR sürümü ortaya geliyor.

GTA: Trilogy sürümünü yayınlayan Rockstar Games, VR konusunda da adım atıyor. Facebook CEO’su tarafından aktarılan detaylara göre oyunun VR sürümü gelecek.

Rockstar’ın klasik Grand Theft Auto oyunları için hazırladığı Trilogy Remastered’ın tek başına gelmeyeceği görülüyor. Perşembe günkü Facebook Connect canlı akışı sırasında Mark Zuckerberg, San Andreas’ın bir VR güncellemesi aldığını duyurdu. Zuckerberg, “Şimdiye kadar yapılmış en iyi oyunlardan biri olduğunu düşündüğüm oyunun yeni versiyonu, oyunculara bu ikonik açık dünyayı sanal gerçeklikte deneyimlemenin tamamen yeni bir yolunu sunacak.” dedi.

Oculus blogu bunu “yıllarca süren bir proje” olarak adlandırıyor,. Ancak San Andreas’ın resmi olarak VR modunun olduğu herhangi bir ekran görüntüsü veya videosu henüz yok.

Şimdiye kadar ilk kez bir Grand Theft Auto oyunu resmi olarak VR için geliştiriliyor. GTA ve Rockstar bir yana; bu yılın başlarında mod yapımcıları Red Dead Redemption 2’nin tamamını VR’da oynanabilir hale getirdi. Buna ek olarak GTA 5 için de aynı durum söz konusu. Oyunları bu şekilde oynamak istiyorsanız modları indirmeniz gerekiyor.

Bakalım Rockstar’ın Oculus Quest 2 için geliştirdiği resmi San Andreas VR sürümü nasıl olacak?