Anasayfa Haber Galaxy S22 Modelleri Aralık Ayında Seri Üretime Girebilir

Galaxy S22 Modelleri Aralık Ayında Seri Üretime Girebilir

Samsung Galaxy S22 özellikleri

Samsung Galaxy S22, dört ayrı renk seçeneği ile piyasaya sürülecek.

Geçtiğimiz hafta Samsung’un tüm Samsung Galaxy S22 modellerinde bulunacak bileşenlerinin seri üretimine başladığı bildirilmişti. Şimdi ise ortaya çıkan yeni bilgiler, Galaxy S22, Galaxy S22 Plus ve Galaxy S22 Ultra’nın seri üretiminin Aralık ayının ilk haftasından itibaren başlayacağını ortaya koyuyor.

Ekran Tedarik Zinciri Danışmanları CEO’su Ross Young, ekranlarla ilgili bilgi sağlamanın yanı sıra, Galaxy S22’nin seri üretim aşamasının Aralık ayının ilk haftasından itibaren başlayacağını tahmin ediyor. Bir ekran analistinin, ekran tedarik zincirinden ayrılan bu tür bilgileri nasıl elde ettiği merak edilebilir ancak aynı sektör içerisinde bulunuyor oluşu ve akıllı telefon ekranlarının üretiminin de akıllı telefonların üretim sürecinin bir parçası olması, mevcut detayların ortaya çıkmasındaki temel etkenler olarak söylenebilir.

GalaxyS22Serisi

Ross Young’un bahsettiği bir diğer detay ise tüm Galaxy S22 modellerinin dört farklı renk seçeneği ile satışa sunulacağı. Görünüşe göre Galaxy S22 ve Galaxy S22 Plus aynı renklerde satışa sunulacak. Bu renk seçenekleri; siyah, yeşil, pembe altın ve beyaz olarak sıralanıyor. Şirket, en üst seviye Galaxy S22 modeli olan Galaxy S22 Ultra’da ise işleri değiştirebilir. Young’un bildirdiğine göre Galaxy S22 Ultra, siyah, koyu kırmızı, yeşil ve beyaz renklerde piyasaya sürülecek.

Son olarak ortaya çıkan raporlara göre, Samsung’un Galaxy S22 ön siparişlerini 7 Şubat tarihinden itibaren başlatmayı planladığını belirtelim. Şirket, bu tarihten birkaç gün sonra da resmi bir lansman gerçekleştirecek.