Anasayfa Haber Alien: Isolation, iOS ve Android’e Geliyor

Alien: Isolation, iOS ve Android’e Geliyor

Alien: Isolation iOS Android

Alien: Isolation şimdi de iOS ve Android platformlarında boy gösterecek.

Dikkat çeken hayatta kalma korku oyunu Alien: Isolation 16 Aralık tarihinden itibaren iOS ve Android platformlarına ayak basıyor. 2014 tarihli oyunu Nintendo Switch platformuna da taşımış olan Feral Interactive, Creative Assembly’nin ödüllü bilimkurgu şaheserinin çarpıcı AAA görsellerini, çarpıcı anlatımını ve ürkütücü atmosferini mobil cihazlar için ödün vermeden çoğalttığını iddia ediyor. Feral, harici bir kumanda bağlayabilmenize rağmen oyuna özelleştirilebilir dokunmatik ekran kontrolleri eklemiş durumda. 15 dolar fiyat etiketi taşıyacak olan oyun yedi DLC paketinin tamamını da içerecek.

Alien: Isolation, Ridley Scott’ın klasik bilim kurgu korku filmi Alien (Yaratık)’den 15 yıl sonra geçiyor. Oyuncular, annesi Ellen Ripley’nin ortadan kaybolmasının nedenini anlamaya çalışan mühendis Amanda Ripley rolünü üstleniyor.

Creative Assembly, orijinal filmin ürkütücü atmosferini yansıtmak konusunda iyi bir iş çıkarmıştı. Oyunu birinci şahıs bakış açısından oynuyorsunuz ve bu bir xenomorph’tan kaçarken korkuyu iliklerinize kadar hissetmenizi sağlıyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version