Anasayfa Haber Hitman 3 PC İçin Işın İzleme ve VR Özellikleri Geliyor

Hitman 3 PC İçin Işın İzleme ve VR Özellikleri Geliyor

Hitman 3 Işın İzleme

IO Interactive, PC için Hitman 3 oyununa ışın izleme ve sanal gerçeklik özellikleri getireceğini duyurdu.

IO Interactive, en son oyunu Hitman 3‘ün lansman sonrası bir yıl daha içerik alacağını doğruladı. Stüdyo, 2. yılda nelerin beklendiğiyle ilgili bir teaser yayınladı ve ilk olarak birkaç ilginç eklemeden bahsediliyor. Hitman 3, 2022 yılının başlarında, süresiz olarak oynanabilir Elusive Target görevlerinin yanı sıra PC için sanal gerçeklik ve ışın izleme desteği sağlayan bir Elusive Target arcade güncellemesi alacak. Stüdyo yeni haritalar, hikayeler, modlar ve daha fazlası için de çalışıyor. Bazı sürpriz özelliklerin topluluk tarafından uzun zamandır istendiği belirtilmiş.

PC’deki VR uygulamasıyla ilgili olarak, duyuru videosunda görülen kısa kliplere göre şu anda mevcut olan PlayStation VR sürümüne göre yükseltilmiş bir sürüm gibi görünüyor. PSVR’da oyuncular DualShock kontrol cihazını kullanmakla sınırlıydı ancak PC’de video geliştiricilerin silahlarla etkileşim kurmak için Index ve Rift S’nin hareket kontrol cihazlarını kullandığını gösteriyor.

Hitman 3 – Year 2’nin 20 Ocak 2022’de başlaması ve tüm platformlar için 12 aylık ek desteğin gelmesi planlanıyor. Stüdyo ayrıca 2022 baharında oyuna büyük bir güncelleme yapmayı planlıyor. Daha sonra daha fazla ayrıntının verileceği de bilgiler arasında.