Anasayfa Haber Xiaomi 12 Serisi, Aralık Ayında Piyasaya Sürülebilir

Xiaomi 12 Serisi, Aralık Ayında Piyasaya Sürülebilir

Xiaomi

Xiaomi 12 ve Xiaomi 12X, Aralık ayında kullanıcılara sunulacak.

Xiaomi 12 ve Xiaomi 12X lansmanı, Aralık ayında düzenlenebilir. Yaklaşmakta olan yeni akıllı telefonların her ikisinin de kavisli ekranlara sahip olması bekleniyor. İki telefon arasında daha güçlü olan Xiaomi 12, bir Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 SoC’ye sahip olacak. Xiaomi 12X ise Snapdragon 870 ile gelecek. Yaklaşan akıllı telefonların diğer bazı özellikleri de bazı sızıntılarda ortaya çıktı.

Xiaomi Mi 12 çıkış tarihi

Xiaomi, henüz yaklaşmakta olan akıllı telefonlar ile ilgili bir bilgi paylaşmış değil. Ancak önceki sızıntılar, Xiaomi 12’nin Aralık ayında bir etkinlikte piyasaya sürülebileceği öne sürüyordu. Ortaya çıkan yeni bir rapor ise şirketin geçen yıl piyasaya sürülen Mi 11X’in olası bir halefi olarak Xiaomi 12X akıllı telefonun, yaklaşan amiral gemisi ile birlikte duyurulabileceğini öne sürüyor.

Xiaomi 12X, MyDrivers tarafından hazırlanan rapora göre muhtemelen 6.28 inç OLED ekranla piyasaya sürülecek ve kaputun altında Snapdragon 870 SoC ile birlikte 5.000 mAh bataryayı barındıracak. Aynı rapor, akıllı telefonun Aralık ayında gerçekleştirilecek bir etkinlik ile Xiaomi 12’nin yanında piyasaya sürüleceğini de iddia etmekte. Ayrıca telefon, 50 megapiksellik bir kameraya ve ön tarafta 20 megapiksellik bir selfie kamerasına sahip olacak. Xiaomi 12X aynı zamanda 67W kablolu şarj ve 33W kablosuz şarj desteği ile gelecek.