Anasayfa Haber Rocket League Sideswipe, iOS ve Android İçin Çıktı

Rocket League Sideswipe, iOS ve Android İçin Çıktı

Rocket League Sideswipe iOS Android

Rocket League Sideswipe sonunda iOS ve Android platformları için ücretsiz olarak çıktı.

Uzun zamandır beklenen Rocket League Sideswipe mobil oyunu sonunda Android ve iOS platformlarındaki herkes için çıktı. Rocket League’den sorumlu ekip olan Psyonix, Mart ayında mobil cihazlara özel yeni ve bağımsız bir Rocket League deneyimi getirmeyi planladıklarını açıklamıştı. Rocket League Sideswipe hem iOS hem de Android için ücretsiz olsa da kozmetik ve Rocket Pass gibi uygulama içi satın alımlar bulunuyor.

Rocket League Sideswipe, Rocket League’den uyarlanan olağan araba futbolu formülünü takip edecek. Maçlar, sahada 1v1 ve 2v2 maçlarda yarışan oyuncularla yandan kaydırma görünümünde açılacak. Oyunda hızlı tempolu 2 dakikalık maçlar yer alacak. Arkadaşlarınızla özel olarak oynamaya karar da vermeniz mümkün veya “Rekabetçi Maçlar” modunu kullanarak dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla rekabet edebilirsiniz.

Rocket League Sideswipe şu anda sezon öncesi dönemde ve bu, oyuncuların oyuna aşina olmasını ve özelleştirme öğelerinin kilidini açmasını sağlayacak. Psyonix’ten yapılan açıklamaya göre 1. Sezon ile ilgili detaylar çok yakında paylaşılacak. İlgilenenler oyunu Google Play Store veya Apple App Store‘dan hemen indirebilir.