Anasayfa Haber PS Plus Aralık 2021 Oyunları Açıklandı

PS Plus Aralık 2021 Oyunları Açıklandı

PS Plus Aralık 2021

PS Plus Kasım 2021 ücretsiz oyunları olarak Godfall Challenger Edition, Mortar Shell ve Lego DC Super Villains veriliyor.

Sony tarafından PS Plus Aralık 2021 ücretsiz oyunları resmi olarak duyuruldu ve önceki sızıntı da böylece onaylanmış oldu. Sunulacak oyunlar arasında PS5 ve PS4 için Godfall Challenger Edition ile PS4 için Mortar Shell ve Lego DC Super Villains yer alıyor.

Godfall, kahraman şövalyeler ve gizli sihirle dolu parlak bir fantezi evreninde geçen bir yağmacı-slasher oyunu. Oyuncuları ganimet peşinde koşarken, efsanevi zırh setleri giyerken ve gaddar düşmanları alt ederken meşgul etmek için yüksek etkili üçüncü şahıs yakın dövüş savaşını kullanan bir fantezi aksiyon RPG’sinde maceraya atılacak. Challenger Edition’ın oyunsonu iş birliği, Godfall’ın tüm yükseltilmiş sürümleriyle uyumlu ve nesiller arası oynamayı destekliyor. Godfall: Challenger Edition oyuncuları istedikleri zaman Deluxe Edition’a geçerek hem Godfall hem de Fire & Darkness kampanyalarına eriştirebiliyor.

Mortal Shell, paramparça bir dünyada akıl sağlığınızı ve direncinizi test eden acımasız ve derin tek oyunculu bir aksiyon. Oyunda dindar takipçilerin gizli kutsal alanlarını takip ediyor ve gerçek amacınızı keşfediyorsunuz.

Son olarak, Lego DC Super Villains’da ise evrenin gördüğü en iyi kötü adam olarak yepyeni bir DC Lego macerasına atılıyorsunuz. Oyuncular, oyun boyunca yepyeni bir süper kötü adam yaratacak ve oynayacak, aksiyon dolu bir hikayede yaramaz tuhaflıklar ortaya çıkaracak ve ortalığı alt üst edecek.

7 Aralık itibarıyla sunulacak PlayStation Plus ücretsiz oyunlarını kütüphanenize eklemek için 4 Ocak tarihine kadar süreniz olacağının altını çizelim. Bu arada geçtiğimiz ay sunulan PSVR oyunları ise 3 Ocak tarihine kadar kütüphanelere eklenebilecek.

PS Plus Aralık 2021 Oyunları

  • Godfall Challenger Edition (PS4, PS5)
  • Mortal Shell (PS4)
  • Lego DC Super Villains (PS4)