Anasayfa Haber Samsung Galaxy S21 FE Avrupa Fiyatı Sızdırıldı

Samsung Galaxy S21 FE Avrupa Fiyatı Sızdırıldı

Samsung Galaxy S21 FE

Samsung’un bir süredir beklenen akıllı telefonu Galaxy S21 FE ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Galaxy S20 FE, 2020 yılı için en iyi telefonlardan biri olma niteliğini elinde bulunduruyordu. Akıllı telefon ayrıca, fiyatlandırma konusunda da diğer birçok amiral gemisi sınıfı telefonundan daha düşük bir fiyat etiketine sahipti. Samsung şimdi bir devam telefonu üzerinde çalışıyor. Ancak telefon, sürekli olarak ertelendi. Hatta geçmişte ortaya çıkan bazı raporlar, akıllı telefonun tamamen iptal edildiğini bile iddia ediyordu. Bu raporların doğru olmadığı ortaya çıktı ve akıllı telefon piyasaya sürülme yolunda görünüyor.

WinFuture tarafından gelen yeni bilgiler, Galaxy S21 FE için diğer sızıntı bilgilerde gördüğümüz tasarımın aynısını gösteren yüksek çözünürlüklü basın görsellerini içeriyor. Buna göre telefon, Galaxy S21 ve Galaxy S21 Plus ile aynı üçlü kamera sistemi, Exynos 2100 yonga seti ve 6.4 inç OLED ekranı ile normal Galaxy S21 ile neredeyse aynı. Akıllı telefonun ayrıca, 8GB RAM ve 128/256GB depolama alanı özelliklerini de barındırması bekleniyor.

Samsung Galaxy S21 FE kamera özellikleri

Ortaya çıkan raporda bunların yanı sıra, akıllı telefonun farklı modelleri için fiyatlandırma bilgileri de yer almakta. Raporda yer alan bilgilere göre, akıllı telefonun Almanya’daki 128GB’lık temel versiyonu 649€, 256GB’lık sürümü ise 699€’luk fiyat etiketine sahip. Avrupa genelinde de bu fiyat etiketlerinin oldukça benzer olması bekleniyor. Bununla birlikte şirket, geçtiğimiz yıl S20 FE modelinde de yaptığı üzere bazı bölgelerde telefonu indirimli olarak da piyasaya sürebilir.

Son olarak Samsung’un amiral gemisi akıllı telefon serisi Galaxy S22’nin de yakın zamanda piyasaya sürüleceğini belirtelim. Böylelikle, yakın zamanlarda piyasaya sürülecek iki telefonun birbirlerini nasıl etkileyeceğini zaman gösterecek.