Anasayfa Haber 2022 Model Apple Watch Serisi Netleşiyor

2022 Model Apple Watch Serisi Netleşiyor

2022 Apple Watch

Bloomberg’den Mark Gurman, 2022 Apple Watch serisi hakkında yeni iddialarda bulundu. Buna göre, Apple Watch SE ve sporculara yönelik tasarıma sahip yeni bir Apple Watch da dahil olmak üzere gelecek yıl Apple akıllı saat serisi tamamen yenilenecek.

Power On bülteninin son bölümünde yazan Gurman, 2022 yılında Apple Watch Series 8’in yanı sıra Apple’ın Apple Watch SE için bir güncelleme planladığını paylaştı. ‌Apple Watch SE‌, Eylül 2020’de piyasaya sürülmüştü ve o zamandan beri kullanıcılar için orta seviye bir seçenek olarak serideki yer aldı. Apple Watch SE, Apple Watch Series 6 ile aynı tasarıma sahip olsa da her zaman açık ekran, kan oksijen sensörü ve EKG işlevi gibi gelişmiş özellikler sunmamasıyla diğerlerinden ayrılıyor. Apple’ın bu yıl bir güncelleme duyurmadığı göz önüne alındığında, muhtemelen 2022 için yeni bir model beklenebilir. Ürünün hangi özellikleri sunabileceği hakkındaysa şimdilik bilgi yok.

Ek olarak Apple, sporculara yönelik tamamen yeni bir Apple Watch planlıyor gibi gözüküyor. Gurman’a göre yeni Apple Watch, çizilmelere, oyuklara, düşmelere ve daha fazlasına karşı daha dayanıklı bir kasaya sahip olabilecek sağlamlaştırılmış bir tasarıma sahip olacak. Ek olarak akıllı saatin düz kenarlı bir tasarıma sahip olması bekleniyor.

Mevcut Apple Watch serisi 2017’den itibaren Apple Watch Series 7, Apple Watch SE ve Apple Watch Series 3’ü içeriyor. Apple’ın şimdi seriyi 2022’de daha fazla müşteri demografisine genişletmeyi planladığı söyleniyor.