Anasayfa Haber GRID Legends Çıkış Tarihi Belli Oldu

GRID Legends Çıkış Tarihi Belli Oldu

GRID Legends Çıkış Tarihi

EA ve Codemasters tarafından GRID Legends çıkış tarihi sonunda açıklandı. Buna göre oyun 25 Şubat 2022 tarihinde satışa sunulacak. Ek olarak, oyun için 15 dakikalık bir oynanış videosu da yayınlandı.

GRID Legends için oldukça fazla çeşitlilik sunulacağa benziyor. Codemasters, 100’den fazla araç, yarışacak 130 rota ve yolda benzersiz koreografiye sahip anlar yaşatacak belgesel tarzı bir hikaye modu vaat ediyor. Bu arada oyunun Race Creator modu ile kendi olaylarınızı ve anlarınızı bile yaratabileceksiniz.

GRID Legends ön siparişe de açılmış durumda. Ön sipariş verenler bonus olarak bir ikili pakete sahip olacak. Bu ikili paket, ünlü Ravenwest Motorsport’a odaklanan özel Kariyer etkinliklerinin yanı sıra, Ravenwest’i veya Seneca’yı pistte temsil etmenize yardımcı olacak takım simgeleri, görünümler ve pankartlar içeriyor. Ek olarak; Aston Martin Vantage GT4, Porsche 962C, Ginetta G55 GT4 ve Koenigsegg Jesko araçlarına sahip olunabilecek.

Diğer taraftan GRID Legends Deluxe Edition ile lansman sonrası hikaye genişletmelerine, bazı ek arabalara ve arabanız için kilit açma yükseltmelerini kolaylaştıracak “Mechanic Pass”e erişim elde edilebilecek.

GRID Legends PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 ve PS5 platformlarında çıkış yapacak.