Anasayfa Oyun ESO’nun 7 Yıllık Yolculuğunu Rich Lambert ile Konuştuk

ESO’nun 7 Yıllık Yolculuğunu Rich Lambert ile Konuştuk

Bundan 7 yıl önce aylık abonelik sistemiyle piyasaya sürülen Elder Scrolls: Online, One Tamriel güncellemesiyle beraber çok farklı bir noktaya evrildi. Her geçen gün genişleyen dünyasıyla ESO oyuncu tabanını genişletmeye devam ediyor.

Biz de Zenimax Online’nın tepe isimlerinden Rich Lambert ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Sunucu sorunlarından, çıkış dönemindeki sıkıntılara kadar pek çok farklı konuda konuştuk.

ESO ve Yıllar İçindeki Gelişimi

Oyunun gelişimi, çıkış dönemi yaşanan sıkıntılar, One Tamriel’in neden bir ihtiyaç olduğu konusunda pek çok yeni şey öğrendik. Röportajımızı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bir yorum

  1. Oyuncu tabanını genişletiyor mu ?!?!?!
    Yapmayın allah aşkına, ESO 7 yıldır hiç olmadığı kadar kötü durumda. Eskiden anlık 50k ortalama oyuncuya sahip oyun şuan anlık 20k bile değil, peak değerleri anlık 20k.
    Serverları rahatlatma adı ve amacı altında getirilen gereksiz köklü yenilikler ve saçma sapan, oyunculardan para koparmaya çalışan etkinlikler ile daha da oyuncu kaybetti. Bir türlü giderilemeyen sunucu sorunları ve gamecrashlar da cabası. 1.5k saatim var, çok severek oynadım. Hala da oynamak isterdim, çok kaliteli bir lore ve oynanışa sahip. Beceriksiz yöneticilerin kurbanı olan bir oyun.

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version