Anasayfa Haber Samsung Galaxy A13 4G, Geekbench Testinde Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy A13 4G, Geekbench Testinde Ortaya Çıktı

Bu ayın başında sizlere Samsung Galaxy A13 5G’nin, Samsung’un en ucuz 5G destekli telefonu olacağını aktarmıştık. Akıllı telefonun 5G versiyonu bu ayın başında duyurulmuş olsa da telefonun 4G modeli ile ilgili olarak henüz bir duyuru yapılmadı. Ancak Samsung Galaxy A13 4G prototipine sahip olan biri, telefonu Geekbench testine soktu ve bu sayede telefonun bazı teknik özellikleri açığa çıktı.

GSM Arena’nın paylaştığı habere göre Samsung Galaxy A13 4G, Samsung’un en ucuz ve en az güçlü yonga seti olan Exynos 850’yi barındırıyor. Her ne kadar bu Geekbench testindeki Galaxy A13 4G, 3 GB RAM’e sahip olsa da akıllı telefon satışa sunulduğunda birden fazla bellek seçeneği kullanıcılara sunulabilir.

Samsung Galaxy A13 4G

Bunların yanı sıra Samsung’un yeni akıllı telefonu, Android 12 işletim sistemini barındırıyor. Bu da akıllı telefonun, işletim sisteminin en son sürümüyle çıkış yapma ve Android 14’e kadar tüm güncellemeleri alma ihtimali olduğu anlamına gelmekte.

Bu arada Samsung Galaxy A13 5G, 3 Aralık’ta satışa çıkmıştı. Galaxy A13 4G’nin de Geekbench testinde görülmesiyle birlikte, önümüzdeki günlerde akıllı telefonla ilgili bir duyuru yapılmasının ve çıkış tarihi paylaşılmasının son derece olası olduğunu söyleyebiliriz.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version