Anasayfa Haber Little Devil Inside Çıkış Tarihi Netleşiyor

Little Devil Inside Çıkış Tarihi Netleşiyor

Little Devil Inside

Çok uzun bir süredir geliştirme süreci devam eden ve kendine özgü grafik tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Little Devil Inside oyununun çıkış tarihiyle ilgili olarak nihayet bir bilgi paylaşıldı.

PlayStation’ın resmi Instagram hesabından birkaç gün önce “2022’de en çok hangi bağımsız oyunlar için heyecanlısınız?” sorusuyla birlikte paylaşılan bir videoda, 16 Aralık’ta çıkış yapan Five Nights at Freddy’s: Security Breach, 4 Şubat’ta çıkış yapacak olan Sifu ve Little Devil Inside oyunlarına yer verildi.

İşin güzel yanı ise bu videoda Little Devil Inside’ın çıkış dönemi ile ilgili bilgi verilmesiydi. Videoda paylaşılan bilgiye göre Little Devil Inside, 2022’nin kış döneminde çıkış yapacak. Bu da bağımsız oyunun 2022’nin son çeyreğinde ya da 2023’ün Ocak-Şubat aylarında çıkış yapacağı anlamına geliyor.

Bazılarınız Little Devil Inside’ı ilk olarak 2020 yılında gerçekleşen PlayStation 5 tanıtım etkinliğinde görmüş ve bu nedenle duyurulmasının üstünden çok zaman geçmediğini zannediyor olabilir, ancak gerçek hiç de öyle değil.

Oyun ilk olarak 2015 yılında başarıya ulaşan bir Kickstarter kampanyasıyla duyurulmuştu. Hatta o zamanlar oyunun tahmini çıkış tarihi, 2016’nın sonbahar ayları olarak duyurulmuştu ve oyunun çıkış yapacağı konsollar arasında Nintendo’nun Switch’ten önceki el konsolu olan Wii U da bulunuyordu.

Little Devil Inside, ilk olarak PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Daha ileriki bir tarihte ise Xbox Series X, Xbox One ve Nintendo Switch konsollarına gelecek.