Anasayfa Haber Pixelmator Pro, Motion Biçimi İçin Destek Kazandı

Pixelmator Pro, Motion Biçimi İçin Destek Kazandı

Pixelmator Pro Motion

Pixelmator Pro, yepyeni bir güncellemeyi kullanıcılarına sundu. Pixelmator Pro 2.3.4 güncellemesi, Motion dışa aktarma yetenekleri sunarak kullanıcıların uygulama içinde kompozisyonlar oluşturmasına ve ardından bunları video için kolayca hareketli grafiklere aktarmasına olanak tanıyor.

Motion, filmlerde kullanılmak üzere başlıklar ve geçişler oluşturmak için Apple Final Cut Pro’da kullanılıyor. Pixelmator Pro ile yeni entegrasyon, doğrudan Motion nesneleri olarak kullanılabilecek illüstrasyonlar ve varlıklar oluşturmanıza fırsat veriyor.

Bu güncelleme aynı zamanda SVG dosyaları için çok daha zengin bir destek sağlıyor. Pixelmator Pro bunu doğrudan Motion dışa aktarmaya çevirerek vektör tasarımcılarının video grafik çalışmaları için iş akışlarını önemli ölçüde hızlandırabilecek nitelikte. Motion desteği ayrıca görüntü maskeleri, bir yol boyunca metin, tahribatsız Gauss bulanıklıkları, doğal alt gölgeler ve daha fazlasını içeriyor.

SVG içe ve dışa aktarma da standart Pixelmator Pro deneyimine göre elden geçirilmiş durumda. Şirket, artık SVG hedef test takımlarıyla 4 kat daha iyi uyumluluğa sahip olduklarını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde iPhone için Pixelmator Photo uygulamasının çıktığını da hatırlatalım.