Anasayfa Haber Hot Wheels Unleashed Satışları 1 Milyonu Aştı

Hot Wheels Unleashed Satışları 1 Milyonu Aştı

Hot Wheels Unleashed Satışları

Hot Wheels Unleashed arcade yarış oyununun satışları milyon adedi geçmeyi başardı. Hatta oyuna daha fazla DLC geleceği için bu rakam daha da yüksek olacak gibi görünüyor. Hot Wheels Unleashed elde ettiği satış rakamıyla bugüne kadarki en hızlı satan Milestone S.R.L. oyunu haline getirdi.

Hot Wheels Unleashed, Eylül ayının sonunda piyasaya sürüldü ve daha temiz bir yarış deneyimi için eşyalardan vazgeçerek Hot Wheels’in orijinal hissini yakalamayı amaçlayan yepyeni bir arcade yarış oyunu olarak üretildi.

Direksiyonuna geçtiğiniz her araca bazı benzersiz sürüş deneyimleri ekleyen farklı istatistiklere ve güçlendirme özelliklerine sahip olacaksınız. Ayrıca arabaları uygun gördüğünüz şekilde yükseltmek için para ve teçhizat da harcayabiliyorsunuz.

Hot Wheels Unleashed ayrıca, oyuncu olarak sizin beş farklı bölgeden birinde bir parkur inşa edebileceğiniz bir Pist Oluşturucu moduna da erişim sunuyor. Bunlar; yatak odası, neon ışıklı bir garaj, bir üniversite kampüsü, inşa halindeki bir gökdelenin birkaç katı ve bu yerlerden uzakta özel bir alan. Bir başlangıç ​​çizgisi belirlemenin yanı sıra, olasılıklar tamamen sonsuz ve oyunun kampanyasını oynamak, kullanmanız için daha fazla parça öğesinin kilidini açıyor.

Hot Wheels Unleashed şu anda PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series, Xbox One, Nintendo Switch ve PC (Steam ve Epic Games Store) için mevcut.