Anasayfa Haber Motorola, Yeni Bir Katlanabilir Telefon Geliştiriyor

Motorola, Yeni Bir Katlanabilir Telefon Geliştiriyor

Motorola RAZR

Katlanabilir akıllı telefon piyasası, her geçen gün daha fazla şirketin katlanabilir cihazlarını duyurmasıyla daha rekabetçi bir hal alıyor. Motorola ise 2019 yılında çıkarttığı katlanabilir Razr modeliyle bu alanın öncülerinden biriydi. Şirketin 2020 yılında çıkarttığı 5G destekli katlanabilir telefonu ise 2019’daki katlanabilir Razr modeline göre daha az ses getirdi. Şimdi de şirket, yeni katlanabilir Motorola Razr modeli üzerinde çalışıyor.

GSM Arena’nın haberine göre bu bilgi, sosyal medya platformu Weibo üzerinden paylaşım yapan bir Lenovo (Motorola’nın sahibi) hesabı tarafından paylaşıldı. Bu Lenovo yöneticisi, yeni Razr modelinin performans açısından daha gelişmiş olacağını ve gelişmiş bir kullanıcı arayüzüyle birlikte geleceğini ifade etti. Bunlara ek olarak telefonun daha hoş bir tasarıma sahip olacağı da söyleniyor.

Söylentilere göre, yeni katlanabilir Motorola Razr modeli ilk olarak Çin pazarında satışa sunulacak. Katlanabilir telefonların, son günlerde Çin akıllı telefon pazarında önemli bir yer edinmeye başladıklarını göz önünde bulundurarak olursak, bunun son derece mantıklı bir hamle olduğunu söyleyebiliriz.

Yeni katlanabilir Motorola Razr modeli ile ilgili bildiklerimiz şimdilik bunlarla sınırlı. Ancak önümüzdeki günlerde Motorola’nın yeni katlanabilir telefonuyla ilgili mutlaka yeni bilgiler gelecektir. Bu arada bu ayın başlarında da Motorola’nın ekran altı kameralı bir akıllı telefon modeli üzerinde çalıştığına dair haberler ortaya çıkmıştı.