Anasayfa Haber Oyuncular İçin El Masajı Yapabilen Cihaz: Hand Massager

Oyuncular İçin El Masajı Yapabilen Cihaz: Hand Massager

PC oyun şirketleri zaman zaman yeni ürünler sunabiliyor, ancak neredeyse hepsinin ortak bir özelliği var: ürün ne olursa olsun “gaming” ibaresi kullanmaları. Hatta kısa süre önce ilginç bir ürün olan oyuncu tulumu bile görmüştük. Bauhutte şimdi işi farklı noktaya taşıyarak oyunculara el masajı yapan bir cihaz tanıttı: Hand Massager.

Satıcı, yeni masaj cihazını web sitesinde “Oyun öncesi ve sonrası el bakımının yeni bir gelenek olduğunu” belirten bir mesajla pazarlıyor. Ürün ayrıca oyuncuların oyundan önce ellerini ısıtmasına, molalar arasında dolaşımı hızlandırmasına ve sert parmakları gevşeterek eli serinletmelerine yardımcı olabilecek yeteneklere sahip.

Hand Massager, akupresür (Genel olarak belirli noktalara ovma yoluyla bölgede toplanan enerji yoğunluğunun dağıtılması ve ilgili noktalarla bağlantılı organların bu şekilde rahatlatılmasına dayanır. – Vikipedi) modu ve parmak çekme modu olmak üzere iki farklı ayar kullanarak kullanıcının elini saran 15 katmanlı bir hava yastığı içeriyor. Cihaz ek olarak dolaşımı azaltmak ve artırmak için üç ayrı masaj programı sunmakta.

Bauhutte ayrıca portatif ayak masaj aleti ve Gaming Mattress isimli oyuncu yatağı üretmişti. Son olarak ürünlerin çoğu, Amazon Japonya tarafından hizmet verilen teslimat alanlarıyla sınırlı görünüyor.