Anasayfa Haber Clubhouse’a Web Üzerinden Dinleme Desteğine Geldi

Clubhouse’a Web Üzerinden Dinleme Desteğine Geldi

Clubhouse Web

2020 yılında dikkat çekici bir çıkış gerçekleştiren Clubhouse’da bir sohbete katılmak için uygulamayı açmak gerekiyordu. Öte yandan, bu durum artık değişiyor. İlk olarak ABD’de yaşayan kullanıcılar bir web tarayıcısı kullanarak Clubhouse tekrarlarını ve canlı odaları dinleyebilecek. Servisi bu şekilde kullanmak için oturum açmaya da gerek yok.

Clubhouse, özelliğin deneysel olduğunun altını çiziyor. Bu nedenle hatalarla karşılaşılması olası. Ek olarak şirket, kullanıcılar bu desteği yararlı bulursa daha fazla ülkeye yayılacağını ifade ediyor. Benzer şekilde, zaman içinde daha fazla oda tipini ve Clubhouse deneyiminin diğer bölümlerinin de desteklenmesi düşünülecek.

Ayrıca şirket, paylaşım özelliğini de güncelliyor. Bir misafir odasındayken, bir sosyal ağ veya mesajlaşma uygulaması aracılığıyla bir oturuma bağlantı göndermek için arayüzün alt kısmında bulunan Paylaş düğmesine dokunabileceksiniz. İlk seçeneği belirlediğinizde, odayı tanımlamak için bir yorum eklemeniz de mümkün. Bu canlı bir odaysa, takipçileriniz katılabilmeleri için bildirim alacak.

Her iki güncelleme de Clubhouse’un daha geniş çapta erişilebilir hale getirilmek istendiğinin birer göstergesi diyebiliriz.