Anasayfa Haber Bülten Far Cry 6 DLC’si Pagan: Control 11 Ocak’ta Çıkıyor

Far Cry 6 DLC’si Pagan: Control 11 Ocak’ta Çıkıyor

Far Cry 6 Pagan Control

Sezon Kartı’nın bir parçası olarak Far Cry 6’ya gelen ikinci büyük DLC Pagan: Control, 11 Ocak’ta Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4, Stadia ve Ubisoft Store ile Epic Games Store üzerinden Windows PC’de çıkacak. Pagan: Control’e erişmek isteyen oyuncuların Far Cry 6’ya sahip olması gerektiğini belirtelim.

Oyuncular, kötü adamın sıkıntılı ruhunun derinliklerinde geçen ve “roguelite” türünden ilham alan yepyeni bir deneyimde Far Cry® 4’ün ikonik kötü adamı Pagan Min’i canlandıracaklar. Yoğun aksiyon ve hikâye anlatımını harmanlayan Pagan: Control; oyunculara Pagan’ın zihnini keşfetmeleri, geçmişi hakkında daha fazla bilgi edinmeleri ve suçlulukla pişmanlık döngüsünden kurtulmaya çalışırken tanıdık yüzlerle yüzleşmeleri için eşsiz bir fırsat sağlayacak.

Far Cry 6 Pagan Control

Sezon Kartı’nın bir parçası olarak çıkacak olan üçüncü ve son DLC Joseph: Collapse, bu yıl içinde sunulacak ve oyuncuların Far Cry 5’in kötü adamının zihnine girmelerine olanak tanıyacak.

Geliştirilmesi Ubisoft Toronto tarafından yürütülen Far Cry 6, oyuncuları günümüz gerilla devriminin kalbine sürükleyen bir açık dünya birinci şahıs nişancı oyunudur. Yara adasında Başkan Antón Castillo, oğlu Diego’yu kendi ayak izlerini takip etmesi için yetiştirirken ulusunu eski ihtişamına geri döndürme sözü verdi. Ancak cennetin de bir bedeli var çünkü ülkesini zenginleştirmek demek, görüşüne ters düşenlere boyun eğdirmesi anlamına gelir. Oyuncular, Yara’dan kaçmaya çalışan ancak sonunda devrimci grup Libertad’a katılan, askeri okuldan terk bir yerli olan Dani Rojas olarak Yara’yı özgürleştirme amacını üstlenecekler. Dani olarak oyuncular, şimdiye kadarki en yaratıcı ve yenilikçi cephanelik ile Far Cry tarzı “Resolver” yani çözümcü gerilla savaşının adrenalini ve kaosunu yaşayacaklar.