Anasayfa Haber Honor Magic V Tasarımı ve Özellikleri Sızdırıldı

Honor Magic V Tasarımı ve Özellikleri Sızdırıldı

Honor, yakında Samsung Galaxy Z Fold 3 ve OPPO Find N akıllı telefonlarına rekabet edebilecek ilk katlanabilir telefonunu tanıtacak. Şirket, bir süredir sosyal medya hesaplarından, yaklaşmakta olan akıllı telefonla ilgili ipuçlarını sunuyor. Şirket, geçtiğimiz günlerde telefonun tasarımına göz atmamızı ve lansman tarihini öğrenmemizi sağlamıştı. Şimdi de resmi lansman öncesinde, Honor Magic V’nin sızdırılmış özellikleri ve görselleri çevrimiçi olarak ortaya çıktı.

Honor Magic V akıllı telefonun sızdırılmış görselleri, Ishaan Agarwal aracılığı ile kullanıcılar ile buluşuyor. Aşağıdaki görsellerde de görebileceğimiz üzere akıllı telefon, Galaxy Z Fold 3’e benzer bir tasarıma sahip olacak. Telefonun arka bölümünde, dik bir kamera modülü ve Honor logosu yer alıyor. Telefonun önünde ise ekranın ortasında bir selfie kamerası bulunuyor. Akıllı telefonun ayrıca, üç farklı renkte piyasaya sürüleceği de beklenmekte. Bu renk seçenekleri turuncu, siyah ve beyaz olacak şekilde sıralanıyor.

HonorMagicV

Agarwal’a göre Honor Magic V, 2272×1984 ekran çözünürlüğü ve 90Hz yenileme hızı ile 7.9 inç OLED ana ekrana sahip olacak. Bunun yanı sıra, dış kapak ekranının 120Hz yenileme hızı sunan 6.45 inç FHD+ panel olduğu da belirtiliyor. Telefonun, Qualcomm’un yeni duyurulan Snapdragon 8 Gen 1 SoC tarafından destekleneceği de bildiriliyor. Telefonda ayrıca, 12GB RAM ve 256GB/512GB depolama seçenekleri bulunacak. Kamera donanımına göz attığımızda, telefonun 50MP f/1.9 ana kamera, 50MP f/2.2 ultra geniş kamera ve 50MP f/2.0 “Spectrum Enhanced” içeren üçlü kamera kurulumuna sahip olacağını görüyoruz. Telefonun ön bölümünde ise 42MP’lik bir selfie kamerası yer alacak.

Son olarak Honor Magic V akıllı telefonun 66W hızlı şarj desteği ile 4.760mAh bataryaya sahip olacağını ve Android 12 tabanlı MagicUI 6’yı çalıştıracağını belirtelim.