Anasayfa CES CES 2022 Thermaltake’den Bellekler İçin LCD Ekran: Pacific R2 Ultra

Thermaltake’den Bellekler İçin LCD Ekran: Pacific R2 Ultra

CES 2022 etkinliğinde tanıtılan ve 3D animasyonları yansıtabilen PC kasasından bahsetmiştik. RGB bileşenler artık sıradan hale gelmeye başladı ve donanım meraklılarını pek kesmiyor. Son birkaç yılda sıvı soğutma bloklarının üzerinde tam renkli ekranları olan çok sayıda AIO sıvı soğutucu gördük. Hatta büyük erkana sahip anakartlar bile piyasaya çıktı. Şimdi ise sıra RAM’lere geldi.

İlk olarak bu sonbaharda tanıtılan, resmi olarak CES sırasında demosu yayınlanan Thermaltake’nin Pacific R2 Ultra bellek kiti, DDR4 veya DDR5 belleklerin üzerine takılıyor. Buradaki 128 x 480 çözünürlüğe sahip 3,9 inçlik ekranda durum bilgilerini veya animasyonlu GIF’leri görebilirsiniz. İkinci bir ürün olan Pacific A2 Ultra ise aynı ekranla birlikte yerleşik bir su bloğuna sahip, böylece ürünü açık devre soğutma çözümleriyle birlikte kullanabilirsiniz.

Şirket sunumunda Core P6 kasası gibi farklı ürünler de tanıttı, ancak Pacific R2 Ultra sistemde göze çarpan ilk ürün oldu. Yazılımdaki bir sekmede parlaklığı ve renkleri ayarlarken ekranı CPU, GPU veya RAM için mevcut sıcaklığı, frekansı veya yükü gösterecek şekilde yapılandırmamız mümkün. Pacific R2 Ultra’nın bazı görüntüler göstermesini istiyorsanız, 480 x 128 boyutunda ve 20 MB’a kadar hareketli veya hareketsiz bir GIF kullanabilirsiniz.

Ürün DDR4 veya DDR5 bellek modüllerinin üzerine takıldığından dolayı monte etmek kolay. Veri ve güç için ana kartınıza veya RGB hub’ınıza takabileceğiniz, ürünle birlikte verilen mikro USB – 9 pinli USB kablosuyla bağlanan bir mikro USB bağlantı noktası sunuluyor.

Hem Thermaltake Pacific R2 Ultra hem de Pacific A2 Ultra, 2022’nin ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak. Şirket maalesef ürünler hakkında bir fiyatlandırma yapmadı.