Anasayfa Haber Dying Light 2 Ana Hikayesi 20 Saat Sürecek

Dying Light 2 Ana Hikayesi 20 Saat Sürecek

Dying Light 2

Birkaç gün önce Dying Light’ın resmi Twitter hesabından, Dying Light 2 oyununu tamamen bitirmenin 500 saat süreceğini belirten bir tweet atılmıştı. Bu tweet, oyuncular arasında pek çok spekülasyona neden oldu ve oyunun geliştiricisi Techland da bu duruma bir açıklık getirmek için yeni tweet paylaştı.

Paylaşılan yeni tweet’te oyunun ana hikayesinin ne kadar süreceği ve yan görevlerle birlikte ana hikayeyi bitirmenin ne kadar süreceği bilgisi paylaşıldı. Techland’ın açıklamasına göre, oyunun ana hikayesi, 20 saat uzunluğunda olacak. Bununla birlikte oyundaki tüm yan görevleri bitirmek ise 60 saat sürecek.

Bunların yanı sıra Techland, oyunu tamamen bitirmek için gereken sürenin 500 saat olduğuna dair paylaştığı bilgiye de açıklık getirdi. Techland yeni tweet’inde, ana hikaye ve bütün yan görevleri tamamlamanın yanı sıra, oyundaki tüm tercihleri ve sonları görmek, haritayı tamamen keşfetmek, tüm diyalog seçeneklerine göz atmak ve bütün toplanabilir ögeleri toplamak için gereken toplam sürenin 500 saat olduğunu ifade etti.

Son olarak geçtiğimiz günlerde Dying Light 2 oyunundaki ana karakterimiz Aiden’ın sahip olacağı yetenek ağacını gösteren bir videonun da paylaşıldığını hatırlatalım. Bununla birlikte oyunun sistem gereksinimlerine ise buradaki haberimizden göz atabilirsiniz.