Anasayfa Haber Xiaomi Mix Fold 2, Daha Kullanışlı Bir Dış Ekran Barındıracak

Xiaomi Mix Fold 2, Daha Kullanışlı Bir Dış Ekran Barındıracak

Xiaomi Mix Fold 2

Digital Chat Station’ın Çin’in sosyal medya platformu Weibo üzerinde yaptığı paylaşıma göre, Xiaomi Mix Fold 2, orijinal Mix Fold’a kıyasla daha gelişmiş ekranlara sahip olacak. Sızdırılan bilgilere göre, katlanabilir telefonun iç ekranı da artık aynı dış ekran gibi 120 Hz yenileme hızını destekleyecek.

Bununla birlikte GSM Arena’nın aktardığı habere göre, Xiaomi Mix Fold 2, ekran oranı açısından Honor’ın 11 Ocak’ta tanıttığı ilk katlanabilir akıllı telefonu Honor Magic V ile benzer olacak. Honor Magic V, yaklaşık olarak 21:9 oranında bir dış ekrana ve 10.3:9 oranında iç ekrana sahip. Yani bu, Xiaomi Mix Fold 2’nin orijinal Mix Fold’a kıyasla daha kullanışlı bir harici ekrana sahip olacağı anlamına geliyor.

Xiaomi Mix Fold 2

Bunların yanı sıra Xiaomi Mix Fold 2, söylentilere göre Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti ile birlikte gelecek. Xiaomi’nin Samsung yapımı “ultra ince cam” kullanılarak üretilen bir ana ekran barındıracak olan Mix Fold 2’yi bu yılın ilk çeyreğinde tanıtması bekleniyor.

Son olarak aralık ayının sonunda, Xiaomi’nin aldığı bir cihaz patenti sayesinde, şirketin selfie ekranlı ve kapaklı bir tasarıma sahip yeni bir katlanabilir telefon üzerinde çalıştığının ortaya çıktığını da hatırlatalım.